La doar 18 ani, Antonia avea în cont 12.000 de dolari! Uite cu ce se ocupa artista in America!

Antonia a mărturisit că, înainte de a cunoaşte succesul din postura de cântăreaţă, a avut o altă meserie. Se pare că şi pe aceasta artista o făcea la fel de bine.

Antonia, înainte să vină în România şi să aibă parte de succesul de astăzi, pe vremea când locuia în America, a lucrat ca babysitter.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine.

Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000 – 1.200 de dolari! Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari, pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a povestit mama Antoniei, Denise Iacobescu, potrivit Click.

 Maria Carneci lupta cu Hepatita C! Uite cine ii mai este alaturi

Loading...

Recent, indragita interpreta a declarat ca este implicata intr-o campanie impotriva Hepatitei C. I s-au alaturat inca doua vedete: Catalin Botezatu si Catalin Scarlatescu.

Acestia s-au alaturat celei mai ample campanii impotriva hepatitei C, “Stii de C”. Rolul campaniei este de informare si militeaza ca romanii sa mearga sa isi faca analizele din timp. Cu cat afli mai devreme, cu atat este mai usor de vindecat.

Conform datelor publicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii se estimeaza ca peste 180 de milioane de persoane sunt infectate cu acest virus, iar in fiecare an mor aproximativ 400.000 de persoane. Acest virus, in majoritatea cazurilor, poate duce la ciroza si cancer hepatic.

In Romania situatia este de-a dreptul ingrijoratoare in ceea ce priveste numarul persoanelor infectate cu acest virus, peste jumatate de milion de romani sunt infestati.

Virusul Hepatitei C este responsabil de moartea a doua artiste indragite: Ileana Ciuculete si Denisa Raducu.

Maria Carneci a declarat ca: “Eu am acceptat imediat initiativa de a trage un semnal de alarma, e un an de cand Ileana Ciuculete a plecat dintre noi din cauza unei boli de ficat, asa ca indrum pe toata lumea sa isi faca analizele, daca merg la medicul de familie acest test e gratuit, boala e vindecabila acum, dar trebuie sa ne informam la timp, sa aflam daca avem acest virus.”

Hepatita C se poate transmite prin contact sexual neprotejat, prin transfuzii de sange sau dializa, prin contactul cu ace si ustensile nesterile la saloanele de tatuaj sau la cele cosmetice. Simptomele infectarii cu acest virus nu apar decat in faza terminala.

Loading...
DISTRIBUIȚI