La ce se gandesc femeile cand fac amor? Niciun barbat nu vrea sa auda asta:

Peste 38% dintre femeile participante la un sondaj recent au spus ca au avut cea mai buna experienta amoroasa din vietile lor in cadrul unei relatii precedente.

Doar 29% dintre barbati au spus ca au avut cel mai bun act  cu o fosta partenera, informeaza Daily Mail.

Astfel, peste o treime dintre ele considera ca amorul cu un fost iubit era mai bun decat cel practicat cu actualul partener de viata, motiv pentru care se gandesc la fostul cand fac amor cu actualul.

Se*ologul Tracey Cox spune ca acest sindrom al „ierbii care este intotdeauna mai verde de cealalta parte a gardului” nu reprezinta ceva nou.

„Femeile nu tind sa se casatoreasca cu barbatul cu care au avut partide de s** minunate in trecut. Ele se casatoresc pentru alte atribute mai sensibile – daca partenerul va fi fidel si un tata bun. Primesc o multime de e-mail-uri de la femei care imi spun ca isi iubesc sotii, dar au fantezii cu fostii lor iubiti”, afirma Tracey Cox.

„Nu regreta faptul ca nu i-au ales ca parteneri pe termen lung, dar le lipseste s… minunat pe care l-au facut cu acestia”, a adaugat britanicul.

Sondajul a dezvaluit, totodata, ca pentru ambele tipuri, actul devine mai bun odata cu varsta – doar sapte procente din ambele s e x e au spus ca prima persoana de care s-au indragostit a fost si cel mai bun partener.

Reprezentantii ambelor s… au spus ca principalele ingrediente ale unui act reusit sunt „iubirea” si „pasiunea”, informeaza Mediafax.

Doar 4% dintre femei si 3% dintre barbati au spus ca cel mai bun act s.. al lor a avut loc in timpul unei aventuri de o noapte si doar un procent din ambele tabere au spus ca cel mai bun amor l-au avut cu ocazia unei aventuri intr-o vacanta.

Sondajul a fost realizat de reteaua de shop-uri Lovehoney, pe un esantion de 1.100 femei si barbati.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu