La 8 ani a aflat că mama lui are cancer iar peste câteva zile el, nu mama, era mort! Apoi femeia a găsit o scrisoare care a făcut-o să tremure și peste două ore a murit și ea. Ce s-a întâmplat e înfiorător, dar uite ce s-a aflat din scrisoare:

Logan Sullivan era un băiețel în vârstă de 8 ani din Loss Angeles care nu a putut trece peste faptul că mama sa fusese diagnosticată cu cancer pancreatic.

Cei doi, mama și fiul, aveau o relație superbă, dar într-o seară Tracey a căzut la pat, a fost dusă de urgență la spital deoarece intrase în comă.

Înainte de a merge la spital, mătușa lui Logan a mers la copil pentru a vedea ce face, dar nu l-a găsit, în schimb a dat de o scrisoare pentru mama lui.

Scrisoarea era tulburătoare, de aceea femeia a mers rapid la fereastra camerei, dar era prea târziu, băiatul se aruncase de la etajul trei.

Medicii nu au mai putut face nimic, doar i-au constatat decesul. La două ore de la sinuciderea copilului, s-a stins din viață și Tracey, mama lui.

Scrisoarea este extrem de emoționantă, iată textul ei:

„Mami, supereroul meu, regina mea, gagică mea frumoasă, dragostea mea… Vreau să ştii că nu îmi place să te văd bolnavă, aşa că te îmbrăţişez puternic şi îţi spune că te iubesc enorm.

Nu există un loc pe pământ unde să mă simt mai fericit decât lângă ţine şi cel mai frumos lucru pe care mi-l amintesc

înainte să dorm este zâmbetul tău. Mă distrează când spui că eşti X-Men, doar că să nu mă vezi trist.

Chiar dacă profesorul mi-a spus ce este, de fapt, cancerul, eu cred că oamenii pe care îi ia Dumnezeu la el devin îngeraşi.

Îngeraşii sunt trimişi apoi pe pământ să aibă grijă de oamenii fără ajutor.

Cred că Dumnezeu vrea să devii un înger, chiar dacă sună egoist să îţi spun că nu mi-ai îndeplinit multe promisiuni: să merg la Disneyland, să mă înveţi să schiez, să văd castelul lui Harry Potter…

În fine, cred că ai fost cel mai bun supererou pe care îl aveam, am fost o echipa adevărată şi de aceea, astăzi, am decis să te urmez.

O să urc la cea mai înalta atitudine a navei care mă ţine închis aici şi voi zbura că să te însoţesc pentru tot restul timpului.

Ştiu că vei ajunge în curând şi îi voi spune lui Dumnezeu că trebuie să îi pregătim pe îngeraşi să te întâmpine.

Te iubesc mult, mami, şi mereu te voi vrea lângă mine. Nu mai plânge şi grăbeşte-te, te voi aştepta aici să devenim îngeraşi, că să avem grijă de persoanele nefericite.

Te iubesc, Logan”.

Soția lui moare brusc. O săptămână mai târziu, bărbatul găsește o fotografie șocantă în telefonul fetei. Uite detaliul pe care femeia l-a ascuns atâta timp de soțul ei

Michelle și John au fost iubiți din liceu, și chiar dacă aveau 31, respectiv 30 de ani, erau la fel de îndrăgostiți ca la început.

În 2013, cei doi tineri au decis să se căsătorească, dar nunta la care au visat nu s-a mai întâmplat niciodată.

Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Michelle s-a îmbolnăvit de o formă severă de cancer și zilele îi erau numărate.

Cu două săptămâni înainte de nuntă, Michelle a murit brusc. Din acea clipă, lumea lui John a fost întoarsă cu susul în jos.

La o săptămână de la moartea iubitei sale, bărbatul s-a așezat în pat, a luat telefonul fetei și și-a făcut curaj să se uite prin el.

Atunci a văzut o imagine care i-a făcut inima să bată cu putere. „Am fost fericit și devastat în același timp, dar dacă trebuie să aleg

o emoție pentru a descrie cum m-am simțit când am văzut fotografia, ar fi mândrie”, a declarat John. „Sunt mândru de soția mea!”, a mai spus bărbatul.

Imaginea pe care John a găsit-o în telefonul iubitei sale nu o văzuse niciodată. În fotografie, Michelle apare îmbrăcată în rochie de mireasă, iar fericirea i se putea citi în priviri.

„Aceasta este soția mea, în rochie de mireasă”, a scris John în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe o rețea socială. „O rochie de mireasă pe care n-am văzut-o niciodată”.

DISTRIBUIȚI