La 6 ani a fost numita “cea mai frumoasa fetita din lume”. Astazi, are 16 ani si si-a schimbat si infatisarea

La 6 ani, a fost numita “cea mai frumoasa fetita din lume”. Uite cum arata acum, la ZECE ani dupa ce a ajuns pe prima pagina a ziarelor din toata lumea

Thylane Blondeau a făcut primii pași pe catwalk la numai patru ani și mulți au spus, încă de atunci, că este cea mai frumoasă fetiță din lume.

Imaginile cu chipul ei au făcut înconjurul globului și au primit sute de mii de aprecieri pe rețelele sociale.

Astăzi, Thylane are 16 ani și a semnat primul ei contract important – va fi ambasadorul unui cunoscut brand de beauty împreună cu topmodele faimoase ca Doutzen Kroes și Barbara Palvin.

Mai mult, adolescenta este o figură importantă pe Instagram, unde are peste un milion de fani.

Este în continuare foarte frumoasă, dar mulți din fanii ei sunt de părere că arată mult mai bine nemachiată.

Are 64 de ani și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine. Nu face sport, dar are un obicei zilnic. Anastasia Lazariuc dezvăluie trucul siluetei perfecte

La aproape 64 de ani pe care îi va împlini în luna iulie, Anastasia Lazariuc este într-o formă de zile mari.

Invitată în emisiunea „Star Matinal” vedeta a recunoscut că nu face nimic special, doar are grijă să nu facă excese.

„Pur şi simplu am grijă să mănânc cât mănânc. Eu nu sunt aşa pofticioasă. Am zile când mănânc o dată pe zi sau de 3-4 ori pe zi.

Trebuie să ne cunoaştem pe noi. (…) E foarte bine să mergem la domnul doctor, dar trebuie să ne cunoaştem şi noi”,

a declarat Anastasia Lazariuc la Antena Stars. „Nu apuc să fac sport. Nu am linişte, tot plec şi vin, plec şi vin”.

Cântăreța Anastasia Lazariuc, despre care s-a spus că a avut o relație cu artistul Mihai Constantinescu,

și-a deschis recent sufletul în cadrul unei emisiuni de televiziune. Ea a vorbit despre momentele grele pe care le-a avut de-a lungul vieții.

La emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, Anastasia Lazariuc a mărturisit că și-a dorit foarte mult o familie cu mulți copii,

dar n-a fost să fie, pentru că mariajul ei, din care au rezultat doi copii, Ileana și Andrei, a eșuat.

Copiii acestui cuplu au fost recunoscuți drept cei mai frumoși din lume:

La prima vedere Familia Clement nu se deosebește cu nimic special, însă natura i-a înzestrat pe părinți și pe copii cu o frumusețe rară.

Cu 7 ani în urmă, pe data de 7 iulie 2010 au venit pe lume fetițele gemene Ava Marie și Anya Rose.

Când fetițele au împlinit jumătate de an, agențiile de modeling au început să le propună diferite oferte de sesiuni foto cu aceste fetițe drăguțe.

Însă mama lor nu era gata ca fetele ei să devină modele. Ea avea atâtea griji încât nu se gândea la asta.

Timpul trecea, iar fetele înfloreau în fiecare zi. Când au împlinit 7 ani, mama lor s-a gândit că data de 07.07.2017 este una simbolică.

Ea a plasat fotografia fetelor pe internet. Timp de două luni fetițele au devenit adevărate vedete.

De această dată mama nu s-a împotrivit prea mult agențiilor de modeling și a acceptat faptul că fetele ei vor poza pentru revistele glamouroase și vor participa la diferite prezentări de modă.

Anya și Marie au primit această schimbare în viață ca pe o aventură adevărată. Sesiunile foto erau un joc vesel pentru ele.

Pe lângă acestea ele reușeau să învețe, să practice înotul și dansurile. Fetele au un frate mai mare.

El le iubește foarte tare și le ajută la învățătură și la treburile de acasă. Pe fotografii se vede că copiii au aceleași trăsături ale feței. Această frumusețe a fost moștenită de la părinți la fel de frumoși.

Ava Marie și Anye Rose sunt recunoscute cele mai frumoase fetițe din lume. Cu acest prilej în rețelele de socializare au apărut discuții aprinse:

unii utilizatori susțin că renumele mondial și succesul la o vârstă atât de fragedă le va afecta caracterul, iar alții pur și simplu admiră trăsăturilor lor perfecte și privirea lor magică.

Cu toate acestea nu puteți privi cu indiferență fotografiile acestora. Natura a fost plină de inspirație, iar pe lume au apărut două fetițe extraordinar de frumoase!

 

DISTRIBUIȚI