L-ai văzut? Sună de urgență la Poliție! Tânărul din imagine e căutat în toată țara dintr-un motiv înfiorător. Informații dureroase

Tragedie uriașă în Brăila unde un student de la Facultatea de Agronomie a fost dat dispărut de acasă. Mădălin Ştefăniţă Varga, din satul Titcov, comuna Frecăţei,

student al Facultăţii de Inginerie şi Agronomie din Brăila, este căutat de Poliție după ce familia l-a dat dispărut de acasă.

Mădălin este student în anul I, are 23 de ani, iar cei care îl cunosc vorbesc despre el numai de bine, îl cunosc drept un băiat liniștit care nu a avut niciodată probleme cu nimeni.

Cei care au lansat un apel pe Facebook pentru găsirea lui au fost prietenii săi. Aceștia roagă pe oricine crede că are informații despre el să anunțe.

Precizăm că tânărul are 1,60-1,70 înălţime, aproxmativ 50 de kilograme şi este brunet. Mădălin Ştefăniţă Varga a fost elev al Colegiului Economic „Ion Ghica”.

„Este student la Facultatea de inginerie și agronomie Brăila în anul I la specializarea de Agricultura Se numeste Vargă Mădălin Ştefăniță are 23 de ani, are înălțimea intre 1.60 și

1.70 ochi căprui, brunet aproximativ 50 de kg , era un student silitor nu avea probleme cu nimeni nu se certa nu a fost băgat în clanuri sau să fi avut vreo altercație cu cineva.

Ultima data a fost văzut sâmbătă seara la discoteca din Pecineaga. Va rog distribuiți cât mai mult haideti sa îl găsim. Va mulțumesc!”, este mesajul lansat de prietenii săi pe Facebook.

„Bibicule vino acasa te rog din inima mea Madule ai sa bem o cafea”, este apelul disperat făcut pe Facebook de un apropiat al lui Mădălin.

Ultima dată a fost văzut sâmbătă seara, la discoteca din Pecineaga. Colegii care au transmis acest mesaj au ţinut să precizeze faptul că au acceptul familiei pentru a mediatiza cazul.

De la IPJ Tulcea ni s-a comunicat doar faptul că se fac cercetări. Ieri, până la închiderea ediţiei, tânărul în cauză nu fusese găsit, potrivit obiectivbr.ro.

CITEȘTE ȘI:

Bătăi și nervi la ei în casă?! S-au cunoscut când ea avea 13 ani, când el se iubea cu mătușa Vioricăi. De atunci au făcut copii, au pozat în cuplu amuzant. Acum ies la iveală detalii neașteptate: ce pățește cântăreața de fiecare dată când Ioniță se enervează

De ziua de naștere a Vioricăi de la Clejani, cântăreața a acceptat să vorbească în cadrul unei emisiuni, despre ceea ce toată lumea consideră că

e familia ei minunată, dar și despre relația cu soțul ei. Așa au ieșit la iveală câteva detalii ciudate, necunoscute publicului până acum.

Ioniţă de la Clejani a spus că mai obişnuia să-i aplice Vioricăi anumite corecţii, însă, cu toate acestea, îşi face soţia fericită, iar aceasta din urmă nu are motive să se simtă nefericită.

Cu zâmbetul pe buze a recunoscut Viorica faptul că soțul ei nu e tocmai persoana care să recite poezii atunci când este cu adevărat enervat.

„E o vorbă pe care o spunea tata mare, e bine să te iei de muiere, dar cu ciomagul. Oricum, tot eu o fac fericită. Exact aşa cum pot.

Nici nu se poate fără o corecţie fizică”, a spus Ioniţă de la Clejani, potrivit spynews.ro. În semn de acord cu această idee,

Viorica de la Clejani a declarat, sprijinindu-și soțul: „Când e nervos, soţul meu nu recită poezii”, a afirmat cântăreața.

Declarațiile lor par să se susțină, mai ales dacă ne amintim de un episod de anul trecut, când Viorica și Fulgy l-au însoțit pe Ioniță de la Clejani în Turcia,

unde acesta și-a făcut implant de păr. Acesta s-a dus la același medic unde s-a operat și Cătălin Măruță și Sorin Brotnei.

În timpul operației, Viorica a intrat la el în sală, pentru a vedea cum se simte, însă vizita nu a fost pe placul lui Ioniță, care și-a dat soția afară. Iată o imagine de atunci:

DISTRIBUIȚI