Jeanși skinny pot fi o amenințare pentru cei care îi poartă! Sigur nu știai motivul!

Data viitoare, când îți vei cumpăra jeanși, alege o pereche în care să te simți confortabili, fără să ții cont de sensul fashionistic.

 

Probează jeanșii întotdeauna înainte să-i cumperi, ca să te poți mișca în ei, să ai flexibilitate. Nu purta haine strâmte pentru că poate dăuna corpului tău!

 

Jeanșii skinny ne pot distruge mușchii

 

Oamenii care au burtică și le place să poarte jeanși cu talie joasă pentru a ascunde acest lucru pot să aibă probleme de sănătate. Pot arăta bine pe tine, dar efectele adverse le vei simți în timp!

 

Hainele și forma corpului nostru

 

Trebuie să purtăm sutiene dacă e cazul, așa cum trebuie să purtăm și jeanși largi sau potriviți cu forma noastră. Nu putem purta jeanși skinny dacă nu avem o siluetă subțire.

 

Moda hipsterilor

Medicii au avertizat că moda hipsterilor e una dăunătoare pentru sănătate. Haine extra-strâmte sunt periculoase, dar unii se încăpățânează să le poarte, chiar dacă li se potrivesc sau nu!

 

Și bărbații sunt afectați!

Nu doar femeile poartă astfel de jeanși ci și bărbații! Ei nu știu că pot deveni infertii și că testiculele pot fi afectate. Structurile nervoase sunt afectate la nivel genital.

De la șolduri la rinichi

Unele studii medicale au dezvăluit că femeile au nivele anormale de creatină în corp, ceea ce sugerează distrugerea mușchilor și a rinichilor.

 

Acceptă-ți forma corpului și n-o schimba dacă nu e cazul!

Jeanșii skinny treuie să ne înfrumusețeze, nu să schimbe felul în care arătăm.

 

Iubește-ți corpul!

Hainele sunt create pentru formele pe care noi le avem, nu să construim o formă pe care n-o avem!

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

 

sursa


Scrie un comentariu