Iulia Vântur nu a confirmat niciodată relația cu Salman Khan, dar nici nu a negat-o. Starul de la Bollywood a rupt tăcerea și a spus totul acum: „Mariajul a…”

Viața amoroasă a starului de la Bollywood este de câțiva ani subiectul preferat al publicațiilor din India.

În ultima vreme s-a scris tot mai des despre relația lui Salman Khan cu frumoasa româncă

Iulia Vântur, însă cei doi nu și-au confirmat niciodată relația și nici nu au negat-o. Actorul a rupt tăcerea acum și a spus tot.

Salman Khan a fost „cuplat” cu fiecare actriță cu care a apărut în filme de-a lungul celor trei decenii.

Deși mulți indieni și-ar fi dorit să-l vadă în viața reală, alături de partenerele din film, nicio femeie nu l-a convins încă să meargă în fața altarului.

În ultima vreme, s-a tot scris că acesta s-a hotărât să facă marele pas, alături de românca Iulia Vântur.

Însă, cei doi nu au confirmat și nici nu au negat zvonurile. Însă, starul a decis să rupă tăcerea și le-a spus tuturor

că își dorește să rămână în continuare burlac, spunând că nu este pregătit să-și schimbe statusul relației.

Starul susține că nu e pregătit să se căsătorească

Întrebat care este motivul, răspunsul lui Salman a venit imediat. Acesta a spus că nu vrea să încurajeze oamenii care vin să ceară bani pentru a-și căsătorii fetele sau băieții. „Mariajul a devenit ceva mult prea mare.

Cheltui o grămadă de bani ca să te căsătorești”, a spus actorul, precizând în glumă: „Nu-mi permit. Acesta este motivul pentru care sunt un bărbat singur”.

Salman Khan este unul dintre cei mai bogați actori de la Bollywood și din lume, având o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari.

El a jucat în nu mai puțin de 80 de filme indiene, a fost votat Cel mai frumos bărbat din India, a ocupat poziția a șaptea în topul din 2004 realizat de People Magazinw al celor mai frumoși bărbați din lume.

CITEȘTE ȘI:

Iulia Vântur face tot posibilul să se creadă că are o relație cu Salman Khan? Ce se întâmplă acum le întrece pe toate!

S-a zis că urmează nuntă mare, și zvonul a ajuns la urechile actorului, care a făcut anunțul bombă! Familia lui, terorizată de jurnaliști, a spus adevărul

Toţi membrii familiei lui Salman Khan sunt asaltaţi de jurnaliştii indieni care au toţi o singură întrebare: „Când se însoară actorul cu românca Iulia Vântur?”.

Starul a hotărât într-un final să rupă tăcerea pe această temă. „Când voi vrea să mă însor, o să mă însor.

Nu e nevoie să vă zic când mă căsătoresc. Când o să o fac, voi anunţa pe Twitter. Acesta este un lucru care îl păstrez pentru mine şi pentru fanii mei”, a spus actorul indian.

Fiind întrebată de relația sa cu Salman și de o eventuală nuntă, românca noastră a declarat:

„Salman este un bun prieten. Știu zvonurile apărute în presa, însă cele mai multe dintre ele nu sunt adevărate.

Dar nu pot să-i opresc pe oameni să nu mai spună povești despre mine. Am foarte mult respect pentru Salman Khan și nu știu ce mi-a rezervat viața.

În urmă cu trei ani, eram foarte responsabilă și îmi făceam o grămadă de planuri, însă nu toate lucrurile s-au petrecut așa cum mă așteptam eu.

Nu depinde totul de ceea ce vrem noi. Se va întâmpla ceea ce este menit să se întâmple. Salman m-a ghidat și m-a încurajat să cânt.

Nu am crezut niciodată că o să pot să cânt în hindi, dar el m-a sprijinit. Am început să cânt datorită lui.

Nu am nici un plan să devin parte din Bolllywood, dar, de asemenea, îmi plac surprizele”, a declarat Iulia Vântur, potrivit evz.ro.

În ceea ce privește ziarele din India, acestea titrează că deși actorul indian rămâne cel mai dorit burlac din lumea filmelor indiene, femeia din viața lui este acum Iulia, care a declarat că nu crede că o relație se face în ziare, ci că dorește să se concentreze pe viața reală.

În plus, se pare că Salman Khan caută un apartament pentru Iulia, sau cel puțin acestea sunt zvonurile în presa mondenă din India.

DISTRIBUIȚI