Iubitul ei a stat in coma luni de zile, insa Kelcie Ragsdale a refuzat sa il paraseasca. Dupa trei ani, un miracol s-a intamplat

Kelcie Ragsdale a reusit sa le dea tuturor o lectie importanta de viata si de iubire. In timp ce unii nu isi gasesc sufletul pereche niciodata, Kelcie l-a intalnit pe Larry in timpul liceului.

Toata lumea astepta o nunta ca in povesti si o viata plina de amintiri minunate. Larry era in timpul liceului vedeta echipei de fotbal, iar Kelcie Ragsdale a devenit fanul sau numarul 1. Aceasta i-a fost aproape in toate momentele frumoase, dar si in cele rele.

Acesta i-a pregatit si un inel de logodna, pe care urma sa i-l dea iubitei sale in timpul unei vacante la Disneyland. Acest lucru nu s-a mai intamplat, caci a fost accidentat de un sofer beat. Larry a intrat in coma pentru cateva luni si toata lumea astepta o minune.

kelcie-larry

Un drum lung a inceput pentru recuperarea lui Larry, iar Kelcie a fost mereu alaturi de el, fara sa il paraseasca o secunda. Chiar daca el nu mai avea sa fie niciodata la fel, Kelcie i-a fost alaturi.

Kelcie Ragsdale a fost ceruta de sotie, dupa patru ani

Dupa trei ani de suferinta, Larry a gasit momentul potrivit si a cerut-o de sotie pe femeia care i-a stat alaturi in clipele grele. Acesta a folosit chiar inelul pe care il pregatise inainte de accident.

A fost nevoie de mai mult de patru ani si de cateva miracole pentru ca Larry sa reuseasca sa se casatoreasca in Disneyland, alaturi de cei dragi lor.

Scrie un comentariu