Iubita lui devenise obeză, toți râdeau de el că nu o părăsește, dar el a rămas lângă ea până a murit! Apoi a găsit o scrisoare lăsată de ea, ce a citit l-a distrus pentru totdeauna:

Holly și John s-au iubit cu adevărat și au trecut peste toate greutățile, deși nimeni nu le dădea nicio șansă, numai moartea a fost capabilă să îi despartă.

Tinerii s-au cunoscut în facultate și a fost dragoste la prima vedere, ajungând să formeze un cuplu foarte repede.

Totuși, la vârsta de 25 de ani, Holly a primit o lovitură uriașă: a fost diagnosticată cu o boală a tiroidei care o făcea să se îngrașe din ce în ce mai mult.

În foarte scurt timp ea s-a îngrășat cu 50 de kilograme peste greutatea ei de până atunci, devenise brusc obeză și nu arăta foarte bine.

Toți îi spuneau lui John să o părăsească, dar el nici nu voia să audă așa ceva, el a decis să fie alături de ea chiar și în cele mai oribile momente.

Iată ce a mărturisit băiatul: ,,Mulți îmi spuneau: nu vezi cum arată ea și cum arăți tu? De ce mai pierzi timpul?

Îți bați joc de tine! Las-o și găsește-ți altă fată! Nici nu voiam să îi aud. Ei nu știau că ceea ce aveam cu Holly era ceva special;

nu am iubit niciodată așa cum am iubit acum! De ce se pune atât de mult preț pe fizic?”.

Dar boala fetei evolua din ce în ce mai mult și în vreme ce Holly își dădea seama că nu mai are nicio șansă și că în cele din urmă inima îi va ceda,

a organizat o cină specială pentru iubitul ei, și-a simțit sfârșitul aproape și a vrut să își ia la revedere.

Cina a fost foarte romantică și perfectă din toate punctele de vedere, cei doi și-au jurat iubire veșnică. Nefericirea a făcut însă ca în acea noapte Holly să moară în urma unui atac de cord.

John era distrus și credea că viața i s-a sfârșit și lui, dar mare i-a fost surpriza dar și durerea atunci când a descoperit o scrisoare de adio a iubitei sale în care îi spunea cu mult

drag cât de mult îl iubea, îi mulțumea pentru că a fost alături de ea până la sfârșit. În plus îl mai anunța și că l-a trecut în testament, urmând să îi revină lui suma de 10.000 de dolari.

ȘOCANT! Un miner îngropat de viu a fost găsit în viață după 17 ani! Cum a reușit să supraviețuiască, te va lăsa fără grai

O femeie din Brazilia a avut parte de sperietura vietii atunci cand, aflata intr-un cimitir din Sao Paulo, un barbat s-a ridicat dintr-un mormant in care fusese ingropat de viu, relateaza Daily Mail.

Femeia si-a “vizitat” o ruda ingropata in cimitir cand a auzit zgomote venind dintr-un mormant, in suburbia orasului Ferraz de Vasconcelos.

Dupa cateva momente un barbat a iesit dintr-un mormant unde fusese ingropat de catre atacatorii sai, relateaza Daily Mail.

Femeia a tipat disperata dupa ajutor, insa initial politia a crezut ca glumeste. Barbatul ingropat de viu se recupereaza acum la un spital din oras.

Din primele investigatii, politia crede ca victima, un angajat al primariei, a fost atacata de un grup de indivizi care, crezand ca l-au omorat in bataie pe barbat, l-au ingropat pe ascuns intr-un mormant deja existent in cimitir.

Atacul s-a petrecut in urma cu o saptamana, insa stirea a facut de abia ieri inconjurul posturilor TV braziliene.

Cand si-a revenit, barbatul a inceput sa tipe alertand femeia care l-a gasit.

Acesta este al doilea atac de acest gen care se petrece in acest an in Brazilia. In septembrie, un om al strazii a fost ingropat de viu intr-un cimitir din Rio dupa ce a fost batut de 3 adolescenti.

In acest caz, victima nu a fost salvata. Barbatul a murit la scurt timp dupa ce a fost gasit de politie.

Câţiva mineri din provincia Dzhinjang au făcut descoperirea vieții lor: un bărbat îngropat de viu.

Omul rămăsese blocat în mină în timpul unui cutermur, în urmă cu 17 ani. Cum era de așteptat, Cheung Wai, în vârstă de 59 de ani,

era într-o stare deplorabilă, iar o ambulanță l-a transferat de urgență la spital. Acolo, i-au fost evaluate sănătatea fizică și mentală.

Cheung rămăsese captiv cu 118 cadavre ale colegilor săi mineri, după ce cutremurul cu magnitudinea de 7.8 grade pe scara Richter a zguduit întreaga regiune. Acesta a reușit să

supraviețuiască datorită unei guri de aerisire care a rămas, cumva, conectată la suprafață, permițându-i să respire aer curat.

S-a hrănit cu rezervele de orez și apă, întărindu-şi sistemul imunitar cu mușchi și…șobolani, relatează worldnewsdailyreport.

Cu timpul însă, deoarece rezervele erau pe terminate, a fost nevoit să mănânce și din trupurile câtorva colegi, însă conștiința l-a determinat mai degrabă să-i îngroape, decât să-i consume.

Cazul lui Cheung este unic prin faptul că a reușit să supraviețuiască 17 ani în atare condiții.

DISTRIBUIȚI