ION SE RĂZBUNĂ

Ion, pe patul de moarte, o cheamă pe Maria şi îi spune:

– Mărie, după ce m-oi duce… vreau ca tu să te măriţi cu Gheorghe.

– Dar vai Ioane, cum poţi să îmi ceri aşa ceva? Nu vreau să mă mărit cu nimeni în afară de tine. Dar de ce vrei să mă mărit cu Gheorghe?

– Fiindcă şi el mi-o dat ţeapă la un târg, cu o iapă…

DE UNDE VINE CURENTUL?

La școală, la ora de fizică, îi întreabă profesorul pe elevi de unde vine curentul. Toată lumea rămane linistită, numai Bulă cu mâna pe sus. Profesorul îl întreabă:

-Spune, Bulă, știi de unde vine curentul?

-Da,… din cocină.

-Cum așa, Bulă, din cocină?

-Păi, de fiecare dată când ni se ia curentul, tata spune: „Iar ne-au oprit porcii ăia curentul!”

LOGICA LUI BULA

Profesorul de logica:

– Curtea scolii are lungimea de 52 metri si latimea de 38 metri. Ce varsta am eu?

– 44, d-le profesor, raspunde Bula.

– Perfect, Bula. Explica-le si colegilor tai cum ai apreciat asa de exact!

– Pai, am un vecin pe jumatate nebun ca dvs. si are doar 22!

 

Top trei zodii care cuceresc lumea in ianuarie 2017

 

Anul 2017 a inceput cu dreptul pentru cateva zodii. Nativii acestor zodii vor reusi in luna ianuarie sa implineasca aproape tot ce isi doresc, fara sa aiba prea multe piedici in calea lor. Iata un top de trei zodii care cuceresc lumea in ianuarie 2017.

Pentru nativii zodiei Taur, Marte si Venus se afla intr-o casa norocoasa. Acest fapt favorizeaza sperantele si proiectele de viitor. De asemenea, si integrarea sociala si distractiile sunt pe lista acestora in luna ianuarie.

Conjuncturile financiare ii vor determina pe nativii zodiei Taur sa faca in luna ianuarie alegeri inspirate si sa deschida afaceri. De asemenea, ar putea primi mosteniri sau vor putea castiga la Loto.

Armonia si afectiunea sunt principalele preocupari ale nativilor zodiei Gemeni. Acestia reusesc la inceputul anului 2017 sa realizeze tot ceea ce isi propun, pe toate planurile. Se bucura de multa energie, iar acest fapt ii determina sa rezolve problemele neterminate in 2016. Jupiter se afla in casa dragostei, astfel ca armonia din cuplu ii binedispune pe cei nascuti in zodia Gemeni.

Pe 12 ianuarie, Mercur intra in casa financiara, iar acest lucru determina contracte noi sau mosteniri. Nu trebuie sa uite aceasta data, caci le va schimba viata.

sursa:teotrandafir.com


Citeste si:

 

Scrie un comentariu