INGROZITOR in ce lume traim! Elevă de liceu din Alexandria, bătută cu pumnii şi cu picioarele, pe stradă, de una dintre colegele ei: “Ce ai zis, fa? Nu asa s-a auzit?”

Imagini şocante în care o elevă e bătută cu sălbăticie de una dintre colegele ei, în timp ce alte fete se amuză copios, fără să intervină, au fost

surprinse în Alexandria şi au devenit virale. Cele două fete sunt eleve de liceu, în clasa a-IX-a, la unităţi de învăţământ diferite, din primele date

Răfuiala ar fi pornit de la jigniri aduse de una celeilalte şi se pare că şi concurenţa pentru un băiat ar fi contat.

În imaginile filmate de colegele fetelor, se vede cum una dintre ele o loveşte fără milă pe cealaltă.

După ce o pune la pământ îi aplică palmă după palmă şi o ameninţă. Deşi jură că nu a făcut nimic, victima nu reuşeste să scape din avalanşa de lovituri.

Bătaia a avut loc chiar lângă un parc din oraş, iar, în afara colegelor care se amuzau în loc să intervină, martori au fost şi cei care au trecut prin zonă.

Tot în imagini se vede cum o altă fată se aşează în dreptul agresoarei şi al victimei sale, probabil pentru a masca scena de ochii trecătorilor. Ţipetele răsună, însă, în urma loviturilor repetate.

Poliţia va face cercetări în acest caz. Se pare că cele două eleve învaţă dupa-amiaza la Liceul Nicolae Bălcescu şi Liceul Constantin Noica.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman anunţă o anchetă şi, în functie de datele obţinute, fetele riscă să le fie scăzută nota la purtare.

Vezi imaginile pe Cancan.ro

„Mi-e ruşine că m-am întors acasă”. Care crezi că este motivul pentru care este Hagi dezamăgit?

După egalul din primul meci oficial jucat de Viitorul în 2018, Gheorghe Hagi amenință că își va părăsi țara.

„Mi-e rușine că m-am întors acasă! Primul meu gând este să plec din țară. De ieri, primul gând care mi s-a pus este că vreau să plec din România, cu toate că am o obligaţie aici.

Voi încerca să susţin acest proiect de departe. Voi pleca, cu siguranţă. Nu știu unde, dar voi pleca. Bye, bye, gata.

Aţi reuşit, v-aţi atins obiectivul„, a spus „Regele” fotbalului la conferința de presă de la finalul meciului Viitorul –

Astra, declarandu-se complet dezamăgit de punctul în care a ajuns fotbalul în Romania.

„Vreau să-mi văd de drumul meu, pentru că nu e loc de mine acasă. Nu voi uita niciodată această zi.

Pe mine m-ați pierdut definitiv. Unii se bucură de ce se întâmplă. Ce rost are să mai vorbesc, să spun realitatea?

În toată lumea se fac investiții, iar în România se desființează echipe, jucători, terenuri. Și după aceea plângeți toți că ne dau Polonia și Olanda trei goluri și că nu ajungem la poartă.

Este crunt cum arată situația de la juniori, de la Liga a 3-a. Nu există finanțare. În 2021- 2022, o să am 11 jucători în echipa României, chiar dacă unii nu vor.

Sunt multe interese meschine și politică multă. Nu există fotbal. Am făcut cel mai mare lucru când am investit în copii. Chiar dacă mâine nu o să mai am un leu în buzunar” – a adăugat Hagi.

Nu vei mai arunca niciodată foile de ceapă după ce citești asta! Uite ce miracole fac în 2 minute!

Foarte mulți oameni aruncă foile de ceapă atunci când folosesc acest ingredient în prepararea mâncărurilor zilnice, pentru că nici nu-și imaginează cât de benefice pot fi acestea pentru sănătatea noastră!

În acest articol îți vom povesti ce poți face pe viitor folosind foile de ceapă și cum anume se folosesc pentru a avea cât mai multe efecte pozitive!

Există câteva metode pentru a le folosi, în dependență de efectul pe care vrei să-l obții din utilizarea lor.

Spre exemplu, unele persoane adaugă în supele lor la fierbere și foile de ceapă, deoarece acestea sunt foarte bogate în antioxidanți.

Le pui în același vas în care fierbi și supa, iar atunci când este preparată, utilizezi o strecurătoare și le poți arunca.

Efectul lor va ajuta foarte mult la îmbunătățirea stării de sănătate a întregului organism.

O altă rețetă arată că foile de ceapă se pun la fiert, iar după asta se strecoară. Apa în care au fiert acestea se utilizează pentru piele. Sunt extraordinare în lupta cu mâncărimea de pe suprafața pielii și alte afecțiuni.

Aceiași apă o puteți utiliza și pentru a clăti părul cu ea, pentru că vă va ajuta la accelerarea procesului de creștere a părului și va aduce un aspect mult mai frumos al părului!

De azi nu vei mai arunca foile de ceapă, pentru că deja știi cât sunt de folositoare și bune!

 

 

DISTRIBUIȚI