Incredibil! Uite ce boli vindeca s3xul -FOTO

S3xul nu are doar beneficii asupra relatiei de cuplu, ci si asupra starii de sanatate.

1. Durerile de cap
Data viitoare cand ai o migrena sau o durere ingrozitoare de cap, incearca sa renunti la pastile si sa apelezi la partenerul tau.

Potrivit unui studiu publicat in jurnalul ”Cephalagia”, activitatea s3xuala in timpul unei migrene ajuta la ameliorarea durerii.

2. Raceli si gripa

In mod surprinzator, niciun un medic nu prescrie acest antidot in timpul sezonului racelilor si al gripei. Un studiu din 2009 realizat de catre Carl Charnetski si Frank Brennan din cadrul Universitatii Wilkes din Pennsylvania confirma beneficiile s3xului in aceasta privinta.

Cercetatorii au descoperit ca studentii care faceau s3x o data sau de doua pe saptamana aveau un nivel mai crescut de imunoglobulina A (IgA), mai precis inregistrau o crestere de 30% in ceea ce priveste acest anticorp, care reprezinta prima linie de aparare a organismului impotriva racelii si a gripei.

 

3. S3x pentru o inima puternică

 

În timpul s3xului, respiraţia devine mai profundă şi mai rapidă, ceea ce creşte cantitatea de oxigen şi sânge şi astfel, întăreşte inima noastră. În timpul actului s3xual, cantitatea hormonului feminin estrogen, care este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra inimii, de asemenea creşte.

4. S3xul păstrează colesterolul la un nivel scăzut

În timpul s3xului, nivelul de colesterol creşte la bărbaţi, ceea ce ajută la întărirea muşchilor şi oaselor şi, în acelaşi timp, scade nivelul colesterolului.

5. S3xul face artrita mai puţin dureroasă

S3xul te poate ajută să scapi de dureri de cap şi durerile cauzate de artrită. Dacă eşti adesea stresat, nu există terapie mai bună decât s3xul. De asemenea, este benefic pentru sănătatea prostatei.

6. S3x pentru pierderea în greutate

Experţii susţin că s3xul o dată pe săptămâna arde 7500 de calorii pe an, ceea ce echivalează cu a alerga 120 de kilometri.


Scrie un comentariu