Înainte să moară, i-a spus soției sale să îi așeze în sicriu toți banii adunați de-a lungul vieții. Femeia s-a ținut de promisiune, dar într-un mod de-a dreptul genial. Ce i-a pus în mormânt

Lăcomia este una dintre cele șapte păcate capitale, potrivit Bibliei. Din acest motiv, este extrem de important ca în timpul vieții să faci lucruri bune și folositoare cu ei, pentru că după moarte nu mai sunt de folos nimănui.

O femeie a înțeles impactul negativ al lăcomiei, dar soțul ei nu atât de mult pe catâ ar fi trebuit.

Acesta a lucrat din greu toată viața. Cu greu își cumpăra ceva și tot de obișnuia să facă era să economisească.

Bărbatul a mers atât de departe, încât le-a dezvăluit celor apropiați că vrea să fie îngropat cu banii lui.

El a iubit banii mai mult decât orice altceva, iar când a venit momentul să moară, i-a zis soției sale:

„Ascultă-mă, eu când mor, vreau să îmi iei banii și să îi așezi în sicriu cu mine. Pentru că vreau să îmi iau toți baniii în viața de apoi”.

Soția lui a fost extrem de mirată atunci când a aflat de această cerere egoistă, dar nu avea de ales, pentru că îi jurase din tot sufletul că îi va îndeplini dorința arzătoare.

Când a venit ziua în care a rămas văduvă, femeia a decis ce trebuie să facă. Ea încă era în viață și cu siguranță că i-ar fi folosit acei bani. În cele din urmă, a venit cu un truc inteligent.

Soțul ei era întins în sicriu, ea stătea acolo îmbrăcată în negru lângă cel mai mai bun prieten al lor.

Când s-a terminat ceremonia, chiar înainte să se închidă sicriul, soția a spus: „așteptați un minut”.

Venise momentul adevărului, în care prietenul ei a primit cu încredere la femeia care îndeplinea promisiunea ridicolă.

Ea avea o cutie cu pantofi cu ea, a avenit cu cutia și a pus-o în sicriu. Apoi sicriul a fost blocat și așezat în pământ.

Uimit de gest, bărbatul a întrebat-o dacă a fost atât de inconștientă să așeze toți banii în sicriu, iar femeia i-a zis:

„Da, am promis. Sunt un crșetin bun, nu pot minți. I-am promis că trebuie să pun acei bani în sicriu cu el.

Am adunat toți banii, i-am pus în contul meu și i-am scris un cec pe care l-am așezat lângă el”, a dezvăluit văduva.

A fost chemată la o întâlnire, însă când a ajuns la locație, și-a dat seama că are loc o înmormântare. La câteva minute, a înțeles cui i se face slujba și a încremenit. Nu se aștepta nimeni la asta

Atunci când o persoană pe care o iubești își pune în mod regulat viața în pericol atunci când se expune unor riscuri extrem de mari, ca prieten,

trebuie să faci tot posibilul să o ajuți pe acea persoană să se întoarcă pe calea cea bună. Din păcate, nu tot timpul este o misiune ușoară.

Când vine vorba de cineva care este este special, atunci acea persoană merită orice sacrificiu.

De aceea, unii oameni din Belgia au fost nevoiți să ia niște măsuri de-a dreptul drastice … și unii ar putea considera că este ceva prea drastic.

Au făcut echipă cu familiile lor pentru pentru a le da o lecție de-a dreptul șocantă și care să aibă impactul speciat.

Recent, în Belgia, cinci străini au fost rugați de către prietenii lor să se întâlnească într-un loc ales de ei. Niciunul nu știa că merge, de fapt, într-o cameră funerară.

Celor cinci străini – Kim, Melanie, Grégory, Olivier și Brice – li s-a spus că se vor alătura prietenilor lor. A existat un motiv bun pentru care toți trebuiau să se întâlnească, pentru o lecție de viață.

Folosind o cameră ascunsă, cei cinci străini au fost filmați venind într-o locație secretă. Fiecare dintre ei credea că prietenii lor îi așteaptă la acea adresă.

La sosirea la destinație, fiecare persoană a fost nevoită să se confrunte cu o scenă destul de ciudată.

Era vorba despre o înmormântare, un sicriu în mijloc și tot ce trebuia pentru acest eveniment trist.

Preotula început să vorbească despre cel decedat0: „Abia și-a început viața pe Pământ.

Moartea poate fi dificil de acceptat, dar în cele din urmă este o parte a vieții. Să luăm o clipă pentru a reflecta asupra acestui lucru”.

Melanie a recunoscut o persoană din mulțime și nu știa ce se întâmplă. Era chiar tatăl lui Melanie, care a început să vorbească și să își facă fiica să plângă.

Melanie a realizat în cele din urmă adevărul îngrozitor: ea a fost invitată la propria înmormântare, și toate aceste persoane au fost adunate pentru a-i face pe ea și pe colegii

ei participanții să realizeze ceva despre modul în care își trăiau viața, fără să se gândească la ceea ce fac și ce ar crede cei dragi lor.

Cei cinci obișnuiau să meargă cu foarte mare viteză cu mașina.

Rând pe rând, rudele celor cinci i-au rugat să nu se mai comporte așa, să aibă mai multă grijă, iar lecția a fost una dureroasă, însă a dat roade.

DISTRIBUIȚI