In timpul liturghiei, baietelul s-a dus la sicriul mamei si si-a lipit urechea de el. Apoi s-a intors spre oameni si a spus un singur lucru, care i-a facut sa inghete instant!

Copilul din imagine i-a lasat fara replica pe toti oamenii prezenti la inmormantarea mamei sale, iata ce s-a intamplat.

Aceasta fotografie ne atinge pana in adancul sufletului — mama este cel mai drag si iubit om din lume.

Un baietel din Filipine incearca sa urce pe sicriul mamei sale ca sa o imbratiseze. Rudele femeii decedate au facut aceasta fotografie si au postat-o pe Facebook…

Ce raspuns am putea sa-i dam unui copil, care intreaba: „De ce mama nu mai doarme langa mine?”.

Ni se rupe inima… El a luat un scaun si cu ajutorul lui a urcat pe sicriu ca sa-si imbratiseze mama pentru ultima oara, conform Perfect Media.

O romanca a decedat in Spania, cu zile – aceasta a asteptat timp de 12 ore la Urgente, insa medicii au uitat complet de ea

Din nefericire, o romanca a murit in Spania, cu zile. Aceasta a asteptat 12 ore la sectiunea de Urgente, insa neatentia medicilor care au uitat complet de ea, a costat-o viata.

Conform El Mundo, femeia era in varsta de 64 de ani si se numea Aurelia Doina.

Intreg incidentul a avut loc la spitalul public din San  Juan de la Cruz, in camera de garda a acestuia, unde ea a decedat dupa ce a asteptat sa primeasca ajutoare timp de 12 ore, insa

personalul care se presupunea ca trebuia sa o ajute si sa ii salveze viata, a uitat complet de prezenta acesteia.

Dupa 12 ore de asteptare, ea a decedat in camera de garda a spitalului. Conform surselor din cadrul spitalului, acest incident a avut loc pe data de 21 decembrie.

Desi starea femeii era una grava, ea nu a fost luata in considerare ca fiind o urgenta majora, datorita faptului ca nu era singura ci era insotita.

Protocolul spitalului respectiv prevedea faptul ca au prioritate pacientii care ajung acolo neinsotiti.

Datorita acestei neatentii din partea cadrului medical de la spitalul San Juan de la Cruz, femeia in varsta de 64 de ani a decedat in camera de garda cu zile.

 

DISTRIBUIȚI