În România lucra la salubrizare, incredibil ce s-a întâmplat acum. Cu ce se ocupă Tudorel Popa în Italia. Nimeni nu se aștepta ca “omul-bormașină” să facă una ca asta:

Cu ce se ocupă Tudorel Popa în Italia. Ei bine, ” omul bormașină”, cel care a făcut senzație la Românii au talent în urmă cu ceva timp, a dat lovitura peste hotare.

Dacă în România lucrează la salubrizare, în Italia se pare că are o funcție mult mai importantă, după cum mărturisește chiar el.

Cu ce se ocupă Tudorel Popa în Italia după ce și-a arătat talentul la Pro tv

”De 10 luni am o funcție importantă la o societate din Italia. În România lucrez la salubrizare, în Italia sunt prezentator TV.”, a declarat Tudorel Popa pentru ”Agenția VIP”.

Tudorel Popa, prădat în propria casă, o garsonieră din Tulcea care a fost achiziționată cu ajutorul lui Cătălin Măruță!

S-a întâmplat la începutul anului acesta. ”Omul-bormașină” a rămas fără tableta sa, acesta fiind ”subtilizată” de un tânăr pe care fostul finalist de la ”Românii au Talent” l-a găzduit.

”Azi am fost să depun plângere la Poliție. Știu cum îl cheamă, i-am oferit adăpost, a locuit la mine timp de trei săptămâni fără obligații și zilele trecute a dispărut cu tableta mea.

Trebuie să dau de urma lui”, speră Tudorel, cel al cărui talent de a imita fost îndelung aplaudat în finala ”Românii au Talent” 2012 și a cărui sintagmă-”Să trecem la treabă”, a fost folosită în ultimii ani de Pro TV.

Chiar dacă nu a luat el premiul de 120.000 euro, fiind eliminat în semifinalele popularei emisiuni-concurs de televiziune, Tudorel Popa a rămas în accepțiunea socială cel mai simpatic concurent.

I-a atras simpatia lui Cătălin Măruță care l-a ajutat financiar, dar mai ales să-și vadă visul cu ochii, locuința sa Tulcea, propria garsonieră.

Prădat în propria casă, imitatorul Tudorel Popa nu dorește răul celui ce l-a furat ci își dorește să-și vadă bunul recuperat.

EXCLUSIV/ Tudorel Popa, unul dintre cei mai cunoscuți finalisti la ”Românii au talent”, s-a săturat de… celebritate. ”Caut o parteneră de viață, o femeie de vârsta a treia”

Părăsit de faima căpătată în cadrul finalei ”Românii au talent” din 2012, protejatul lui Cătălin Măruță, Tudorel Popa, s-a reîntors la viața sa obișnuită și reînvață să trăiască fără să dea autografe.

”Omul-bormașină” s-a împăcat cu gândul că nu mai e o vedetă și supraviețuiește ca orice om al muncii, acasă, la Tulcea, fiind mulțumit de viața sa. Însă un singur lucru n-a reușit să rezolve astfel încât să fie cu adevărat fericit.

Tudorel (35 ani), mai nou posesor al propriei case grație ajutorului dat de Cătălin Măruță, nu-și găsește o consoartă cu care să-și împartă necazurile și bucuriile și alături de care să înfrunte viața.

Tudorel, care se descrie drept un băiat modest, muncitor, iubitor și un om care știe să dăruiască fericire, în ciuda poveștii sale de viață dramatice (a fost abandonat de părinți și

crescut la o casă de copii din județ-loc unde a făcut mute donații-, apoi la un cămin de nefamiliști și a lucrat la salubrizare).

Însă, în afară de o relație ruptă de lunga distanță dintre Tulcea, orașul său și Baia Mare, unde locuia respectiva fată, nu a găsit mai pe nimeni care să-l facă să se simtă iubit.

Anii trec, iar puținele pretenții ale sale s-au risipit. În prezent, Tudorel a ajuns să facă apel către doamnele mai în etate.

”Caut o femeie de vârsta a treia pentru sufletul meu,  care să mă iubească și s-o iubesc”, este dorința lui Tudorel, cel care, chiar dacă nu a luat premiul de 120.000 euro, fiind

eliminat în semifinalele popularei emisiuni-concurs de televiziune, a rămas în accepțiunea publică drept cel mai simpatic concurent.

În timpul emisiunii, datorită abilităților sale, Tudorel i-a atras simpatia lui Cătălin Măruță, care l-a ajutat financiar, dar mai ales să-și vadă visul cu ochii, locuința sa Tulcea, propria garsonieră.

DISTRIBUIȚI