IMPRESIONANT! Ce a făcut un CĂȚEL după ce stăpânul său a fost ucis

IMPRESIONANT! Povestea impresionanta a unui ciobănesc german a emotionat mii de oameni dupa ce Daily Mail a publicat imaginile de la salvarea animalutului.

Patrupedul și-a așteptat mai bine de doua săptamani, în fața casei sale din America, stăpanul, care fusese ucis.

Stăpânul patrupedului, Hatem Abuharbid, în varstă de 54 de ani, a fost impuscat mortal în magazinul unde lucra, în timpul unui jaf armat.

Vecinii spun că loialul sau amic a stat nemișcat în fața casei timp de două saptamani, asteptând ca cel m ai bun prieten al săi să se întoarcă.

Puteai spune ca era pierdut”, a declarat Cassandra Eubanks pentru KTRK. „Alerga dupa masini si atunci cand isi dadea seama ca nu este cea a stapanului sau, se oprea si statea nemiscat, fara speranta”, a adaugat ea.

Câinele nu a vrut sa meargă la vecinii barbatului care au vrut să îl ajute, dar Miranda Perez a fost singura care a reușit să convingă bietul animalul să o urmeze.

Cei mai INTELIGENTI caini! TOP 6!

Openbeta.komunomo.com a realizat pentru tine un top 6 al raselor de caini cele mai inteligente, in ordine inversa, acesta fiind ocupat de:

6. Ciobanescul de Shetland

Denumit initial Shetland Collie, Ciobanescul de Shetland originar din insulele Shetland din Scotia, este caracterizat in primul rand de energie.

Fiind in trecut un caine care pazea turmele de oi, este foarte atent si are grija ca stapanii sai sa fie in siguranta mereu.

Iubeste sa fie prins in activitati diverse care sa-i solicite energia si inteligenta. Invata de asemenea comenzi foarte usor.

 

5. Doberman Pinscher

Un excelent caine de paza. Aceasta este prima impresie pe care ti-o lasa aceasta rasa canina, din cauza aspectului zvelt si puternic.

Anul 1890 a marcat aparitia oficiala a rasei Doberman, denumirea fiind inspirata chiar din cel care si-a propus initial sa creeze acest tip de caine de paza: Karl Dobermann.

De atunci, a fost folosit in operatiuni militare si politienesti datorita curajului si energiei sale. Insa, prin dresaj adecvat, poate fi un excelent paznic si intr-o familie.

 

4. Golden Retriever

Originar din Anglia, Golden Retriever-ul este un caine excelent pentru familii datorita sociabilitatii, energiei si loialitatii sale.

Este folosit, de asemenea, ca insotitor pentru persoane nevazatoare, dar si in operatiuni de salvare.

Este un caine afectuos, care se bucura de compania copiilor, si se intelege bine si cu alti caini.

 

Ciobanesc German

Cred ca majoritatea oamenilor atunci cand aud de ciobanescul german se gandesc automat la filmele politiste.

Si pe buna dreptate aceasta rasa canina deosebit de loiala, echilibrata si curajoasa, este folosita adesea in misiuni ale politiei, in operatiuni militare si in salvamont.

Sunt caini utilitari care, daca sunt dresati si crescuti adecvat, isi vor canaliza perseverenta catre cauze nobile.

 

Pudel

Aceasta rasa de caini este una dintre cele mai populare. Este cunoscut mai degraba pentru aspectul elegant, decat pentru calitatile sale.

Totusi, acest caine pentru a carui origine inca se mai poarta polemici intre Germania si Franta, a fost folosit ca recuperator din apa.

Este un bun paznic, maleabil, iubeste compania oamenilor si participa activ la orice joc creativ.

 

Border Collie

Acest caine este originar din Marea Britanie unde era folosit in supravegherea turmelor de oi. Acesta este motivul pentru care agilitatea inca ii caracterizeaza.

Sunt caini foarte activi, dornici de invatare si receptivi. Stapanul ideal pentru ei este omul activ si pozitiv, care nu-i va lasa sa se plictiseasca.

DISTRIBUIȚI