Important! Toi BĂRBAȚII trebuie sa citească ASTA! 5 PERVERS!UN! la care visează orice FEMEIE, dar le e rușine să recunoască!

Simţi treci printr-o criză se **ală, nimic nu-ţi mai place şi de nimic nu mai ai chef? Nu te îngrijora, nu te panică şi nici nu te deprimă; înseamnă doar ai nevoie de o schimbare, sau, mai bine spus, de mai multe schimbări, mai mici sau mai mari, care te “scuture” sau tetrezească puţin din amorţeală.

Marea majoritate a femeilor vrea mai mult decât un proces sec şiclasic: un sărut, maximum două, pen *trare, apoi 0rga smul lui şiasta a fost tot, iar ea n-a simţit aproape nimic.

Unele femei simt şi-ar dori mai mult, dar nici nu îndrăznesc şi exprime gândurile ceva mai deocheate, pur şi simplu fiindcă… femeile serioase nu au asemenea gânduri! Aşa , dată viitoare când sunteţi în pat şi partenera va spune din nou o doare capul, întrebaţi-o direct dacă nu cumva i-ar plăcea aibă parte de ceva diferit.

Probabil visează la ceva, însă îi e jenă s-o spună direct. Iată câteva idei pe care i le propui. E posibil partenera ta nu fie cucerită chiar de toate proprunerile tale, însă asta nu trebuie te descurajeze în nici un fel. Mai ales dacă o vezi deschisă către subiect, iniţiază o discuţie şi încercaţi va faceţi fericiţi reciproc.

1. Mastu rbare
Mastu rbarea e ceva comun; aşadar, de ce n-o faci în faţă partenerei tale?

Nu numai va fi extrem de excitant te vadă cum te satisfaci singur, însă tot momentul poate fi şi instructiv, fiindcă aşa ea poate învaţă tehnică ta preferată şidată viitoare te-ar putea surprinde extrem de plăcut.

2. Jucării se * uale
Sunt o idee foarte bună pentru a creşte gradul de excitare într-un cuplu. Poţi începe cu tot felul de uleiuri de masaj, apoi poţi continuă -i ungi zona genitală cu un lubrifiant şi, în final, poţi ajunge la v! brator.

O dată ce amândoi va simţiţi confortabil în zona asta, puteţi încerca şi alte produse dint-un magazin pentru adulti.

3. Roluri
Dacă aţi cochetat vreodată cu teatrul, acum e momentul jucaţi rolul vieţii. Şi aici imaginaţia amândurora trebuie îşi între în drepturi: puteţi alege cupluri din viaţă reală sau puteţi alege cupluri celebre.

Puteţi, pur şi simplu, jucaţi rol de asistenţă şi medic sau medic şi pacient. E foarte posibil la început va simţiţi uşor stânjeniţi, însă partea asta poate dispărea rapid, cu puţin exerciţiu.

4. Dans în poală
Este cunscut faptul bărbaţii sunt înnebuniţi după orice formă lascivă de dans. Unele cupluri chiar îşi instalează o bară în dormitor!

Dar teai întrebat vreodată ce-ar spune partenera ta dacăte-ar vedea chiar pe ţine executând pentru ea câteva mişcări drăguţe de dans?

Pune CD-ul preferat şi încearcă! Şi nu-ţi face griji teai putea face de ras, ea va fi atât de încântată de gestul tău, încât orice altceva nu va mai conta.

5. Exhibiţionism

O atrage ideea de a face un filmuleţ exact la TV. Ele vor ducă fantezia la un nivel mai sus decât cel real. Mai obraznică, mai doritoare, puţin mai perversă….


Scrie un comentariu