Imaginile pe care Corina Caragea le vrea șterse! Prezentatoarea știrilor din sport, dezbracată pentru iubitul ei. Imaginile au ajuns să fie publice

Imaginile pe care Corina Caragea le vrea șterse! Prezentatoarea știrilor din sport, dezbracată pentru iubitul ei. Imaginile au ajuns să fie publice

Corina Caragea este cunoscută drept una dintre cele mai cuminţi personaje care ne apar în faţa micului ecran.

Frumoasa brunetă, prezentatoare a ştirilor din sport de la PROTV, a avut parte însă de un moment extrem de neplăcut.

Acesteia i-a fost spart mail-ul, iar hackerii au găsit pozele sexy pe care aceasta le trimitea iubitului ei.

Toate fotografiile intime au fost făcute publice pe internet, iar Corina a apărut astfel aşa cum nu a mai fost văzută vreodată.

Te-ar putea interesa si: Băiatul de 15 ani a venit acasă cu cheile de la o mașină foarte scumpă, a zis că o vecină i-a vândut un Porsche pentru 50 de lei. Părinții au început să țipe, dar când s-au dus la vecină să o întrebe nu le-a venit să creadă ce le-a zis!

După ce un băiat de numai 15 ani a venit acasă cu un Porsche luxos, părinții lui au început să țipe și să urle: ,,De unde ai luat mașina?!”

Băiatul a răspuns foarte calm: ,,Am cumpărat-o azi”.

,,Cu ce bani? Un Porsche costă sute de mii de dolari”

,,Păi”, răspunde băiatul, ,,pe mine mașina asta m-a costat doar 15 dolari”.

Părinții, auzind asta, au început să o ia razna. ,,Cine ți-ar vinde ție o așa mașină pentru numai 15 dolari?!”

,,A fost femeia care locuiește mai sus pe aceeași stradă cu noi”, a spus băiatul. ,,Nu mai știu cum o cheamă – tocmai s-a mutat.

M-a văzut plimbându-mă cu bicicleta și m-a întrebat dacă vreau să cumpăr un Porsche pentru 15 dolari.”

Mama deja nu mai rezista: ,,Oh, Doamne, probabil că abuzează copii. Cine știe ce va mai face în continuare. Terry, trebuie să te duci până acolo și să afli ce se întâmplă!”

Așa că tatăl copilului s-a dus la casa femeii și a găsit-o în grădină, calmă, plantând flori. S-a prezentat drept tatăl copilului căruia i-a dat mașina și a întrebat-o de ce a făcut așa ceva.

Ea a zis: ,,În acestă dimineață am primit un telefon de la soțul meu. Credeam că e într-o călătorie de afaceri,

dar am aflat de la un prieten că a fugit în Hawaii cu secretara lui și nu prea are de gând să se mai întoarcă.

La telefon soțul meu zicea că a rămas fără bani și că ar trebui să îi vând mașina și să îi trimit banii. Și așa am făcut”.

Din cabinetul medicului, Anda Adam a făcut anunțul: “Sunt…”

Anda Adam a ajuns la medic. Vedeta află dacă ce a pățit la picior la emisiunea Exatlon România este grav sa nu.

Cântăreața Anda Adam a fost eliminată la show-ul Exatlon România, de la Kanal D. Vedeta a făcut parte din echipa Faimoșilor și înainte de a părăsi concursul sportiv a fost accidentată la picior.

Anda Adam a revenit în țară de câteva săptămâni și marți, 6 februarie, a ajuns la cabinetul doctorului, pentru a afla cu exactiate cât de gravă este accidentarea pe care a suferit-o.

De la cabinetul medicului, Anda Adam le-a transmis un mesaj prietenilor săi virtuali.

„Sunt la consultație, aștept cu emoții să vină domnul doctor și sper din suflet să nu fie ceva grav! Vă țin la curent și vă iubesc mult!???”,

a spus Anda Adam, care a făcut dezvăluiri despre culisele concursului Exatlon România într-o emisiune de la postul de televiziune Kanal D.

Te-ar putea interesa si: De ce a slăbit atât de tare Vladimir Drăghia? Actorul s-a topit pe picioare la Exatlon

Vladimir Drăghia s-a transformat enorm de când este concurent la Exatlon! De o lună a avut nevoie actorul pentru a reveni la corpul pe care îl avea pe vreme când practica sporturi de performanţă.

Actorul este plin de pătrăţele, iar schimbările se văd şi pe chipul său. Vladimir Drăghia este tras la faţă, comparativ cu felul în care arăta înainte să intre în concurs.

Concurenţii de la Exatlon luptă şi pentru mâncare. Sunt probe unde echipa câştigătoare primeşte mâncare şniţele,

cârnaţi, sucuri şi salate, uneori chiar şi desert. Telespectatorii îi pot vedea pe concurenţii înfulecând cu poftă alimentele câştigate.

Cu toate acestea, în zilele în care nu câştigă, concurenţii mai mult rabdă de foame. Ei mănâncă în special banane şi nuci de cocos, uneori şi câte un bol de orez.

Vladimir Drăghia se numără printre concurenţii care au slăbit destul de mult, după patru săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Actorul arată ca pe vremea când făcea sport de performanţă. Actorul a mărturisit că a pierdut mai multe kilograme de când a ajuns în Republica Dominicană.

Dormitul „în coteţ”, pe scânduri şi cele două mese pe zi şi-au spus cuvântul. Recent, Vladimir Drăghia a glumit,

în timp ce se aşeza pe o scândură, spunând că la dimensiunile sale actuale, foaia îngustă de lemn îi poate servi pe post de pat.

DISTRIBUIȚI