Imagini incredibile! Cea mai mare gafă a Andrei! A purtat o rochiţă mult prea scurtă. S-a văzut clar! Fotografiile pe care le-ar vrea şterse!

Cîntăreaţa adoptă mereu un stil vestimentar foarte bine pus la punct şi încearcă să nu dea niciodată greş, dar lucrurile au scăpat de sub control în 2014.

După ce a născut prima dată, Andra şi-a schimbat radical stilul vestimentar şi a adoptat rochiile extrem de decoltate şi scurte, îşi arăta foarte des picioarele şi sînii.
Cîntăreaţa a fost surprinsă într-o ipostază jenantă la evenimentul Gala Zuma.
Aceasta a arătat mai mult decă şi-ar fi dorit în momentul în care a ales să poarte o rochiţă de-o palmă şi care i-a lăsat foarte uşor la vedere zona intimă, pe toată durata evenimentului.

De-a lungul timpului, cele mai sexy poze cu Andra Măruță au făcut furori pe internet printre fanii cântăreței.

Am realizat un top cu cele mai sexy poze cu Andra Măruță care au fost extrem de apreciate de fanii ei pe internet. Cântăreața este o mămică extrem de sexy care și-a impresionat mereu fanii prin vocea și talentul ei dar și prin prezența scenică și trupul de invidiat.

În mod contrar așteptărilor, cele mai sexy poze cu Andra Măruță sunt cel mai probabil cele făcute după ce aceasta s-a căsătorit și a trecut și la o nouă etapă din viața ei profesională. Cu toate astea, soțul ei, vedeta de televiziune Cătălin Măruță nu este gelos ci doar o admiră la fel ca fanii ei pentru felul în care arată.

Andra, pe numele ei real Alexandra Irina Măruță, s-a născut în anul 1986 la Câmpia Turzii. Pe lângă muzica R&B și pop pe care o interpretează, cântăreața interpretează adesea și muzică populară specifică zonei geografice din care se trage.

Cele mai sexy poze cu Andra Măruță au apărut pe vremea când cântăreața era încă minoră. Ea a debutat la vârsta de doar 14 ani cu primul său single care s-a menținut în top timp de săptămâni bune. La debutul ei, cel care s-a ocupat de piese și a ajutat-o a fost chiar Costi Ioniță.

Andra Măruță a înregistrat până acum 13 albume, începând cu cel intitulat chiar Andra din 2001 și până la cel mai recent lansat în 2013 de Crăciun care se numește Pregătește-te de sărbători.

cele_mai_sexy_poze_cu_andra_maruta_1

Citeste si:

Scrie un comentariu