Iată cum arată casa lui Dani Oțil! Cel mai îndrăgit prezentator a recunoscut că a avut 3 dorințe când a construit-o! „În pivniță mi-am făcut un cinema”

Dani Otil a povestit in direct cum arata casa lui. Simpaticul prezentator al Antenei 1 a avut mici preferinte atunci cand a ales sa se mute la casa lui si se pare ca se simte extraordinar in caminul sau.

„Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a început iarna!”, a povestit norocosul matinal, care nu îndură frigul, spre deosebire de colegii Flavia și Cătălin Oprișan.

Acestea au fost „fetișurile” lui Dani, atunci când și-a construit casa:

– încălzire în pardoseală

– cinema în pivniță

– panou electric – „o chinăzărie” care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur.

„Mi-am luat un panou electric si l-am montat in baie si am tot timpul cu doua grade in plus in baie. E o chinezarie, mi-e si frica sa nu ia foc, dar incalzeste obiectele nu aerul.”

CITESTE SI: Iată cum arată garsoniera în care Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu! Stăteau în 36 de metri pătrați și dormeau pe un pat suspendat

Prezentatorul de la Antena 1 a locuit acolo ani buni pana sa isi cumpere o vila in Corbeanca cu 100.000 de euro.

In garsoniera de 36 de metri patrati a stat, o perioada, si Mihaela Radulescu, la inceputul relatiei sale cu matinalul de la Antena.

Adio, iubire în pat suspendat! Adio, Mihaela! Dani Oţil vrea să şteargă cu buretele nopţile pline de pasiune pe care le-a trăit alături de Mihaela Rădulescu în garsoniera în care cei doi s-au iubit timp de cinci ani.

Dani a avut locuinta la vanzare pentru 40.000 de euro, potrivit adpm.ro. In ciuda faptului ca are o suprafata mica, el a mobilat-o in asa mod incat a valorificat fiecare metru patrat al acesteia.

Chiar dacă cei doi au rămas în relaţii de amiciţie şi îşi vorbesc destul de des, Dani nu pare dispus să mai rememoreze clipele în care

făcea dragoste în patul suspendat din imobilul situat în cartierul Vitan, ce măsura doar 36 de metri pătraţi.

A gandit chiar un pat suspendat in care sa se odihneasca, fara a fi nevoit sa doarma pe canapea si sa foloseasca astfel livingul si pe post de dormitor.

”Garsoniera a fost de vânzare. Am dat-o gata încărcată. E ca la telefonul mobil. Acum are un pic de baterie. Nu mai trebuie formatat.

În garsonieră, patul este deja formatat”, a declarat Dani, în exclusivitate pentru cel mai recent număr al revistei OK!.

De altfel, Dani renunţase la această locuinţă încă de pe vremea când mai era cu Mihaela, cei doi mutându-şi la începutul lui 2013

cuibuşorul de nebunii într-o vilă mult mai spaţioasă, cu două etaje, din Corbeanca, judeţul Ilfov, care a costat 100.000 de euro.

”În primul rând, sunt uimit că-n fiecare seară găsesc loc de parcare. Mă răvăşeşte. Şi doi, am un etaj pe care nu-l folosesc deloc.

Eu m-am mutat de la garsonieră la casă. Am decis să mă mai mut pe câte un etaj, să ocup şi celelalte camere”, a mai spus Dani.

În privinţa relaţiei de şase ani cu Mihaela Rădulescu, Dani are numai vorbe bune: ”M-a ridicat mult ca om “, a adăugat acesta, pentru revista OK!

Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi Dani Oţil (34 de ani) au avut o relaţie de şase ani, timp în care diva a făcut mai mult naveta Monaco – România.

În noiembrie 2008, Mihaela a părăsit vila de la Snagov, în valoare de 800 000 de euro, unde locuise cu fostul soţ Elan Schwarzenberg, pentru a se muta in garsoniera de 40 000 de euro, plătită de Dani în rate.

Relaţia celor doi s-a răcit în vara anului trecut, când au decis să se despartă. În noiembrie 2014, Mihaela Rădulescu a recunoscut că este noua iubită a paraşutistului Felix Baumgartner (45 de ani),

dupa ce diva a fost fotografiată de jurnaliştii străini în culisele unei emisiuni, unde Felix a fost inivitat.

DISTRIBUIȚI