Atinge punctul culminant! Iata ce trebuie sa faci pentru a avea un PLACERE MAXIMA de 60 de secunde

Da, orga smul care sa tina 60 de secunde exista. Nu o spunem noi, ci oamenii de stiinta. Orga smul feminin dureaza de obicei intre 6 si 30 de secunde. Cu toate acestea, daca starea de spirit si miscarile facute sunt corecte, punctul culminant poate sa tina pana la un minut.

Destinde atmosfera

Cheia oricarui orga sm este sa fii relaxata si sa te concentrezi exclusiv pe placere. Cu cat esti mai focusata pe ceea ce trebuie sa faci, cu atat cresc sansele sa ai un 0rgasm lung si intens. Deci, incepe prin setarea starii tale de spirit. Daca ai avut o zi stresanta, cere-i partenerului sa-ti faca un masaj. Inchideti-va telefoanele mobile, incuiati usile si stingeti lumina. In schimb, lasa muzica sa cante in surdina si animati atmosfera cu lumina lumanarilor.

Fa-i complimente

Nesiguranta iti distrage atentia si inhiba placerea, spun s3xologii. Cu cat esti mai exicitata, cu atat vei putea sa te concentrezi mai mult pe s3x. Si asta te va ajuta sa ai parte de 0rgasme intense. Asa ca, pentru inceput, fa complimente partenerului. Arata-i cat de mult te excita (speram ca va citi indiciile). Daca te va trage spre el cu nerabdare, te va saruta si mangaia corpul,  nu subestima puterea unui „wow“!

Nu sari peste preludiu

Lasa-ti partenerul sa te sarute, sa te mangaie, sa te atinga peste tot si chiar sa-ti faca s3x oral. Daca iti place s3xul oral, ghideaza-ti partenerul sa faci miscarile care-ti produc placere. Pe masura ce te apropii de 0rgasm, incepe sa gafai mai repede, iar el va sti ca ceea ce face este bine.

Treceti prin toate etapele

Mai multe acte s3xuale intr-o singura partida de amor poate ajuta la prelungirea 0rgasmului, deoarece variatia creeaza tensiune si excitare, explica s3xologii. Puteti incepe cu s3xul 0ral sau sa folositi un vibrator pentru a stimula toate zonele tale erogene: mameloanele, clitorisul, vag!nul, punctul G. Apoi, cand amandoi sunteti gata pentru penetrare, preia controlul. Urca-te pe el, astfel incat tu sa controlezi unghiul de penetrare.

sursa: one.ro


Scrie un comentariu