Iata beneficiile de care beneficiezi daca te sat!sfaci singur

Conform unui studiu realizat de Universitatea din Indiana, femeile „o zapacesc” mai putin frecvent decat barbatii.

44% dintre barbati spun ca se  m a s t u r b e a z a  o data sau de doua ori pe saptamana, insa doar 13% dintre femei recunosc ca fac asta. Chiar daca exista multe beneficii ale acestui lucru.

Orga.. (placerea) ajuta la eliberarea de endorfine care te calmeaza dupa o zi stresanta. In plus, iti intaresti muschii pelv*eni, tonifiindu-i pentru si mai multe „placeri”. Apoi deschide cerv!xul pentru a elimina bacteriile daunatoare.

34donna5

Explorarea propriului corp te ajuta sa te cunosti, sa stii ce te e*cita si ce te face sa te simti bine.

 

4 zodii cu care poti intemeia o familie

 

Berbec. Te va intelege si iti va fi alaturi indiferent de situatie. Pune mare pret pe familie, ceea ce este perfect daca iti doresti o relatie de lunga durata si, la un moment dat, o familie.

Este spontan, ceea ce aduce un plus relatiei voastre si va face viata familiala mult mai palpitanta.

 

Rac. Cand vine vorba de casnicie si familie, Racul se arata entuziasmat. Asa ca daca va doriti aceleasi lucruri de la viata si de la relatia pe care o aveti, cu siguranta alaturi de Rac visul tau legat de viata de familie va deveni realitate.

Implicarea Racului in viata de familie si in relatie face totul sa para usor. Casnicia voastra va fi una frumoasa, iar familia voastra la fel. Asta pentru ca amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda.

 

Scorpion. Scorpionul isi doreste sa intemeieze o familie alaturi de persoana iubita. Ii place uneori sa preia controlul, ceea ce nu este mereu un lucru rau. Te va ajuta la treburile casnice. Puteti comunica deschis in legatura cu orice subiect, inclusiv cele legate de viata de familie, de voi, de copii.

 

Capricorn. Capricornul isi respecta partenera de viata, iar respectul este esential pentru un mariaj de lunga durata. De asemenea, este o persoana caracterizata de ambitie. Acesta este un motiv pentru care iti castiga admiratia.

Familia este importanta pentru Capricorn si va face orice crede de cuviinta pentru a se asigura ca exista pace si armonie in familia lui.

Este o persoana calma si responsabila, ceea ce face totul sa para mai usor in familie.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu