Horoscopul zilei de Vineri 6 Ianuarie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te incapatana s-o tii doar pe a ta, pentru ca azi vin spre tine o multime de idei si informatii noi, pe care merita sa le adopti imediat.

Fii flexibil, fii deschis la orice, fii receptiv si tine urechile larg deschise, ca s-ar putea sa primesti niste ponturi excelente, desi ar putea fi un pic diferite cu modul tau de a gandi. Nu te opune noului, nici schimbarii, pentru ca tot ce apare acum in calea ta te va ajuta sa ajungi mult mai usor la implinirea unui vis.

Lasa-te dus de val incotro vrea el si fii curgator ca apa printre roci. Spune da alternativelor, chiar daca nu te-ai gandit la ele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cum sa nu fii fericit cand toate sunt pe val? Cand esti sigur pe tine, esti mult mai puternic si totul merge in directia cea mai buna.

Aceasta fantastica incredere pe care o ai in tine insuti, in propria valoare, te sustine in orice ai face, deci spune intotdeauna da, pot, stiu, sunt cel mai bun, pentru ca aceasta atitudine e sursa marilor succese.

Nu ai de ce sa te temi, nici sa te indoiesti, pentru ca vine spre tine o abundenta de idei si de solutii care te va ajuta sa treci peste toate usor. Ba chiar vin spre tine resurse minunate in cantitati mai mari decat asteptai, deci vezi si tu ca intotdeauna se poate mai mult si mai bine!
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Esti un munte de imaginatie si de creativitate, si merita sa folosesti din belsug aceste comori cu care esti inzestrat. Esti un creator prin excelenta, ajunge doar sa te asezi la masa de lucru si din mainile tale sau din mintea ta pot iesi minuni.

Esti inventiv, creativ, inspirat, deci pune la treaba aceste atuuri in slujba muncii pe care o prestezi, pentru ca vei face cu un simt artistic de zile mari, ce poate atrage laude, admiratie, complimente, renume, respect.

Nu sta in banca ta visand, cand poti pune mana pe unelte ca sa cladesti ceva ce-ti face placere. Poti fi remarcat!
Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se stie ca esti o fire mai conservatoare, care se opune schimbarii de cele mai multe ori, dar prea e bun momentul acesta ca sa-l lasi sa treaca.

Nu te crampona de confort, de lene, de lucruri deja cunoscute, cand ai in fata ta un capitol complet nou ce se cere descoperit. E o provocare, asa e, dar e una interesanta, totul e sa accepti tu insuti ca schimbarea e buna.

Daca tot spui nu la tot ce nu e pe calapodul lucrurilor inradacinate deja in viata ta, s-ar putea sa ratezi o ocazie benefica tie, ca atare spune chiar tu acum, cu incredere: sunt gata sa ma schimb! Nu-ti bloca singur evolutia cu negatii si refuzuri!
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Iubirea nu e un covor presarat cu petale de trandafiri, ci mai vine si cu probe de incercare. Daca te poti adapta usor la situatiile care se ivesc intr-o relatie, dai sanse maxime acelei relatii sa creasca, sa inainteze, deci trebuie sa fii deschis la tot ce e necesar pentru o iubire implinita.

Iertarea poate fi una dintre acele resurse la care trebuie sa apelezi frecvent in amor, deci fii tolerant, nu pune la index orice fleac, nu trece in revista doar ce nu merge sau ce n-ai primit de la partener.

Mai sterge si tu cu buretele ce nu merita pastrat in memorie, pentru ca iubirea cere si iertare. Arata-te dispus s-o faci chiar azi!

Pești (19 februarie – 20 martie)

Treci printr-un mic hop, dar nu esti singur in aceasta provocare. Cineva iti este alaturi si vasleste alaturi de tine. Nu e usor, uneori iti vine sa renunti si sa fugi, dar nu asta e atitudinea corecta.

Considera acest impas ca pe o oportunitate de a invata ceva nou, ca pe o noua experienta de viata ce te ajuta sa te dezvolti si sa te maturizezi. Dupa ce va trece, vei descoperi cat de multe ai invatat, ca atare nu te crampona de acest punct critic, ci ia-l in piept, ca pe o sansa de a-ti demonstra tie ca poti.

In fond, esti ajutat de cel de langa tine, iar in doi e si mai usor!

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2


Scrie un comentariu