Horoscopul zilei de Sambata 11 Februarie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Altadata te simteai foarte bine in mediul in care te afli azi, dar acum parca s-a intors totul pe dos. In loc de prietenie, amabilitate si buna intelegere, totul pare blocat intr-un punct mort de unde nimic nu se mai misca.

Inainte de a judeca situatia, mai lasa o zi, doua, sa treaca, fara a lua masuri drastice, pentru ca poate fi doar un impas trecator.

Daca vei dori sa parasesti acest mediu doar pentru ca acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea sa regreti ca ai fost atat de transant si nu ai incercat macar sa intelegi ce a stat la originea tensiunilor.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti persoana care se remarca cel mai usor azi prin calitatile sale. E sansa ta in joc, foloseste-te imediat de ea, pentru ca nu te asteapta.

Cu cat stai sa te gandesti mai mult daca merita sa profiti de ocazie, cu atat mai mult creste riscul de o rata. Chiar daca spui ca mai poate astepta, totusi e o chestiune care ti se ofera acum, pe loc, deci trebuie sa fii si tu mai spontan in reactii.

Ai nevoie de timp ca sa pui in practica ceea ce gandesti, dar decizia trebuie s-o iei cat se poate de iute, deoarece detii toate resursele sa faci o alegere inteleapta.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante.

Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa.

Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ca sa vezi cu claritate realitatea asa cum e, ar trebui sa privesti un pic in interiorul lucrurilor, nu doar la suprafata, pentru ca exista aspecte bine ascunse pe care doar intuitia ti le-ar putea arata.

Nu fi superficial, multumindu-te cu niste aparente frumoase, dar inselatoare, ci incearca sa treci dincolo de cortina, sa analizezi situatia si din culise, pentru ca ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea.

Unii stiu sa se ascunda in spatele unor vorbe mari sau a unei masti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o posta adevarul, ca macar sa poti elucida unele mistere ambalate in lumini ireale.
Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nu esti lasat sa te manifesti in voie, de parca cineva s-ar afla mereu langa tine si-ti taie elanul sau iti pune pumnul in gura.

Nu poti sa fii tu insuti in asemenea companie, pentru ca ai tendinta de a-ti infrana orice impuls, din cauza celui care te tot trage de maneca sau incercarile tale de a te exprima se soldeaza cu interpretari gresite ale intentiilor tale.

Ai mereu senzatia ca, orice ai spune se intelege exact pe dos, din cauza unui mare blocaj de comunicare de care, momentan, nu poti trece. Mai bine taci si astepti sa se clarifice lucrurile.

 
Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti la o rascruce de drumuri si ai doua cai diferite de mers, dar desi ambele au multe de oferit, tu ai atractie doar spre una din ele.

Nu te lasa insa atras de prima varianta, ar fi bine sa cunosti ceva si din a doua directie pe care o ai la dispozitie, ca nu cumva sa alegi ceva si mai apoi sa descoperi ca ar fi fost mai buna a doua varianta.

Nu te arunca la primul impuls, mai amana un pic decizia si pune in balanta cele doua propuneri ca sa fii sigur ca ai ales corect.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!(mai jos dupa publicitate)

Scrie un comentariu