Horoscopul zilei de Miercuri 7 Martie 2018

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi in care relatiile parteneriale sunt importante. Dinspre prieteni vin informatii bune privitoare fie la relatia cu partenerul de viata, fie la o relatie profesionala aflata in curs de desfasurare.

Neplaceri pot aparea numai de la bugetul comun cu altii, insa cu putin efort si bunavointa se vor lamuri amiabil toate aspectele.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Probabil ca ti-ai propus sa rezolvi multe treburi personale sau profesionale. Cele mai solicitante relatii sunt cu sefii. Fii prudent la serviciu si ocupa-te mai intai de sarcinile de lucru care-ti revin in mod curent.

Tendinta de a lucra peste puterile tale este mare si dificil de gestionat. Oboseala si suprasolictarea nervoasa le poti resimti serios.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile amoroase capata o coloratura noua astazi. Este posibil sa discuti cu cineva din strainatate sau cu cineva mai in varsta decat tine, obtinand astfel o deosebita placere si relaxare mentala.

Pe de alta parte este rost de distractii si aventuri. Intalnirile cu prietenii sunt benefice si amuzante. Chiar si hobby-urile au sanse bune de manifestare.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dorinta de a sta acasa, printre cei dragi este mare si usor de indeplinit. Chiar daca in afara casei ai multe treburi de facut, organizandu-ti riguros timpul, te vei descurca foarte bine cu toate.

Ai succes in a planifica bugetul comun cu membrii familiei, iar propunerile tale privitoare la investitii sau achitarea datoriilor vor fi acceptate rapid.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Debutul saptmanaii iti aduce in atentie persoanele din anturajul apropiat. Este posibil sa intalnesti multe cunostinte, prieteni vechi, rude sau sa vorbesti cu aceste persoane prin intermediul mijoacelor artificiale.

Schimbul de informatii este benefic pentru toata lumea. Evita sa povestesti despre planurile si intentiile tale personale!

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se pare ca-ti vor creste veniturile astazi, datorita activitatii profesionale desfasurate la un loc de munca. Sau afli informatii pretioase legate de modificarea conditiilor de munca, a colegilor sau a salarizarii.

Totodata este posibil sa primesti oferte de colaborare, care promit serios sa-ti aduca venituri substantiale. Fii cumpatat la cheltuieli!

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI