Horoscopul zilei de Miercuri 25 Ianuarie

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi cam fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut.

Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc.

De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare.

Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine.

Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi.

Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine.

Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheama inapoi.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Daca singur nu stii ce trebuie facut intr-o situatie complicata, calca-ti pe mandrie si accepta ajutorul sincer al celor care iti stau alaturi, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio rusine sa recunosti ca nu stii, nu poti, nu ai cu ce.

Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situatii similare si nu te incapatana inutil sa te descurci de unul singur, cand exista sigur cineva alaturi care detine solutia care ti se potriveste perfect in cazul de fata.

Ai putea rezolva mult mai repede problema care te framanta daca ai intreba un prieten, dar cel mai greu e sa recunosti ca exista o problema, totusi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te simti bine in mediul in care te afli azi, ci gandul tau e in cu totul alta parte. Daca ar depinde de tine, ai fugi din acel loc in care planeaza boala, tristetea, saracia, pentru ca te influenteaza negativ mult prea tare, incat iti va strica si tie ziua.

Esti o fire impresionabila, ca atare povestile celor din jur – care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar bun de plans – te vor atinge rapid la coarda sensibila.

Nu ai nevoie de asa ceva, pentru ca ai si tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie sa accepti sa te impovareze si cu ale lor. Iesi din acest mediu!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Stai pe margine analizand la rece o situatie in care consideri ca numai ratiunea poate extrage o concluzie corecta.

Nu lasi emotia sa intervina, orice ar fi, ci tratezi totul ca pe o problema majora care necesita o verificare lucida si matura, pana in cele mai ascunse detalii.

Numai un om ca tine poate intelege situatia atat de profund, asa cum e in realitate, iar decizia pe care o iei sau concluzia pe care o expui la final va multumi pe toata lumea pentru ca e justa si sustinuta de date clare.

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2


 

Scrie un comentariu