Horoscopul zilei de Miercuri 15 Februarie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes.

Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat.

Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa. Acum tragi linia finala si poti sa te lauzi tuturor cu mandrie!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare.

Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi.

Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai. Daca cinstea e mai presus de castig, te va mustra constiinta.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Un hop financiar te obliga sa opresti orice afacere in derulare pana la noi ordine. Posibil sa resimti un gol in portofel, peste care vei trece, dar cat timp nu primesti bani in plus care sa acopere lipsa, nu poti merge mai departe in ce ti-ai propus.

Poate e vorba de o amanare a unei plati, de incapacitatea de a-ti achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpara acum un obiect pentru care ai facut deja sacrificii, ca atare e bine sa lasi investitiile pe altadata.

Momentan, nu mai sunt posibile si nici recomandabile, dar in curand se va reechilibra balanta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Daca vrei sa ai o zi de succes, incearca sa faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multa experienta, de la care ai si tu inca foarte multe de invatat.

Stai mai mult in compania celor in varsta, a fratilor mai mari, a parintilor, a prietenilor dintr-o generatie superioara celei din care faci parte, pentru ca sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile.

Cere-le parerea, pentru ca ei vad lucrurile cu totul altfel decat tine, de la nivelul experientei lor bogate de viata si se arata dispusi sa ti-o impartaseasca si tie, cu drag.

 
Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Orice problema care te framanta are intotdeauna rezolvare, deci nu te impovara singur cu griji inutile. Stresul nu te ajuta la nimic, ci calea de vindecare a acestei situatii e gandirea pozitiva.

Daca te relaxezi un pic si alungi fricile din minte, ai descoperi deodata ce paleta larga de solutii ai la dispozitie. E o zi cu idei din belsug, cu un flux abundent de variante, dar pe care nu le poti descoperi daca mintea ta e bolnava de frica, de stres, de ingrijorare.

Scoate tot ce-i negru din mintea ta, si vei descoperi un curcubeu de nuante, o paleta infinita de optiuni ce merita folosite in beneficiul tau.

 
Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nimic nu e mai frumos decat sa petreci cat mai mult timp ocupandu-te de acele lucruri care iti incarca inima de bucurie.

Nu te mai gandi la nimic din ceea ce ti-ar putea cobori energia la un nivel nedorit, deci ridica ochii in sus, deschide inima si lasa-te invadat de iubire si de frumusetea vietii.

Ai atatea aspecte minunate in jurul tau care merita promovate mai mult, puse in valoare, folosite cu entuziasm si placere, deci concentreaza-te numai asupra lucrurilor care iti inspira iubire, sub orice forma s-ar manifesta ea: iubire de sine, de semeni, de omul drag, de familie, de copii, de animale, de lectura, de arta, de natura… Vezi cate surse de bucurie ai?

Citeşte continuarea pe pagina următoare!(mai jos dupa publicitate)


Publicitate:

Scrie un comentariu