Horoscopul zilei de Miercuri 11 Ianuarie

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Priveste un pic inapoi, la etapele parcurse pana acum, la cel care ai fost candva sau la ce ai facut inainte, pentru ca raspunsul la provocarea cu care te confrunti acum se afla undeva in trecut.

Ai mai trecut candva prin ceva similar si ai stiut sa gestionezi situatia, deci adu-ti aminte acele informatii care ti-ar putea fi acum de folos.

Detii deja bagajul de experiente si cunostinte adecvate pentru ceea ce ai de facut acum, totul e sa infrunti adevarul si sa vezi situatia realist, obiect, corect, exact asa cum e.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te plangi ca cineva din preajma ta nu-ti da ascultare, face totul doar dupa cum il taie capul. Poate ai un copil neascultator, rebel, care iti manifesta personalitatea.

Poate ai un angajat care nu te trateaza respectuos. Poate ai un colaborator orgolios care numai pe a lui o tine.

Dar azi poti gasi ac de cojocul acestor razvratiti, dar nu atitudinea agresiva, nu reprosul, nu critica sunt solutiile cele mai eficiente, ci fii diplomat si arata-le prin exemplu personal ca numai cu mult calm poti face miracole in astfel de situatii. Stii vorba aceea: keep calm…

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu te mai simti vinovat pentru orice nimic! Nu ai fost doar tu implicat intr-o actiune, ci au mai participat si altii, ca atare e bine ca fiecare sa-si asume propriul rol, indiferent ca a fost unul bun sau nu.

A lua pe umerii tai toate problemele unui intreg grup, nu foloseste nimanui. Ceilalti scapa, astfel, de raspundere, iar tu nu-ti mai vezi capul de atatea griji.

Cel mai bine lupti sa scoti adevarul la iveala ca sa-i faci pe cei responsabili de ceva sa-si recunoasca vinovatia sau contributia, nu sa incerci sa repari oalele sparte de ei sau sa-ti asumi ceva fata de care nu ai nicio vina.
Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu renunta la un mare scop de-al tau, chiar daca pare inca foarte indepartat.

Priveste spre viitor ca la un ecran pe care ruleaza deja filmul acelui vis implinit, pentru ca primul pas spre implinirea dorintei e sa o vizualizezi tu deja cu ochii mintii si ai fanteziei si apoi sa crezi cu tarie ca va deveni fapt foarte curand.

Arunca deci sageata spre viitor, proiecteaza precum un arhitect viitoarea constructie, si apoi cladeste gand cu gand, emotie cu emotie, ceea ce intr-o zi va deveni aievea. Nimic nu te va opri din constructie, daca ai proiectat totul in detaliu.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Iti vine o idee ca o strafulgerare de geniu si merita sa o pui in aplicare imediat, pentru ca va avea efecte dintre cele mai bune.

De fapt, succesul, bucuria, fericirea stau acum in mainile tale, pentru ca ai la dispozitie aceasta arma secreta pe care merita sa o valorifici, atata doar ca e o ocazie neasteptata, picata ca din senin, ca o surpriza, si nu ai timp suficient nici de analiza, nici de decizie.

Trebuie sa pui mana pe ea imediat, s-o pui la treaba in beneficiul tau, deci hai, fii spontan, prompt, iute de mana si de minte, pentru ca de reactia ta rapida depinde totul!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti in fata unei provocari peste care nu poti trece nici cu duhul blandetii, nici cu pasivitate, ci doar cu o reactie prompta si un pic mai agresiva. Ia taurul de coarne, pune mana pe armele pe care le ai la dispozitie si intra in lupta.

Doar cei bataiosi, curajosi, ambitiosi vor trece usor peste aceasta situatie, deci nu astepta nici de la altii solutii, si nici vreun miracol care sa rezolve problema din senin. Initiativa ta conteaza, dar trebuie sa iti iei inima in dinti si sa arati o fata de luptator, pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi.

Poti avea surprize privindu-te cat de puternic si de combativ poti fi cand e in joc ceva la care tii!

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2


Scrie un comentariu