Horoscopul zilei de Marti 10 Ianuarie

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Alinierea planetelor de azi, te va indemna sa subminezi nivelul intelectual al unei persoane. Stii ca acea persoana crede despre tine ca esti fascinant, dar nu se poate sincroniza sa-si exprime un asemenea sentiment reprimat. Cu siguranta ca are nevoie de putin ajutor, pe care i-l vei acorda cu siguranta. Trebuie doar sa gasesti un punct slab in armura lui/ei ca sa-i dai lovitura de gratie.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Desi poate ai reusit pana acum sa pastrezi o anumita relatie platonica, s-ar putea sa nu poti continua asa dupa ziua de astazi. Alinierea planetelor indica faptul ca desi o persoana a jucat jocul asa cum ai vrut tu, acum acea persoana doreste ca regulile sa includa mai multa pasiune si emotie. Daca nu te simti in largul tau cu acest lucru, ar fi bine sa gasesti o cale rapida de a scapa.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astazi te poti decide sa faci ceva ca relatia voastra sa mearga si mai bine. Astazi alinierea planetelor te incurajeaza sa verifici rutina in care amandoi v-ati lasat, fara ca sa aduca ce e mai bun intre voi. Sti care sunt comportamentele astea – tot ce-ti trebuie e determinarea de a face schimbari.
Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Va simtiti ca un cobai in viata de cuplu, aveti impresia ca cineva face teste asupra dvs. Tranzitele planetare va incurajeaza sa spuneti lucrurilor pe nume, insa nu stiti cat de mult sa insistati asupra anumitor aspecte. Fiti increzator/oare, deoarece s-ar putea sa fie vorba doar de viziunea dvs. putin invechita asupra felului in care trebuie sa decurga o relatie.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Configuratia astrala curenta te incurajeaza sa faci miscari indraznete, nu pentru ca ai decis ca asa trebuie, ci mai degraba pentru ca nu poti sa te abtii. Ai sentimente atat de puternice fata de o anumita persoana, incat curajul nici nu mai pune probleme; acum este imposibil sa nu actionezi. Insa chiar daca explodezi de pasiune, te vei comporta gratios si stilat.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai abilitatea de a intoarce vorba, si de a tatona subiectul, ca apoi sa treci la urmatorul care te intereseaza. Atmosfera celesta de azi, totusi , arata ca partenerul are de gind sa te puna la locul tau si sa nu te lase sa schimbi subiectul pina ce nu ati lamurit ceva foarte important. Poti sa te zvircolesti cit vrei va trebui sa asculti.

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2


Scrie un comentariu