Horoscopul zilei de Marti 10 Ianuarie 2017

Horoscopul zilei de Marti 10 Ianuarie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Alinierea planetelor de astazi aduce un eveniment care va avea un efect profund asupra vietii tale. Acesta se poate manifesta in numeroase feluri, dar un lucru este sigur: dupa aceea nu vei mai vedea lucrurile la fel. Chiar daca ai deja un partener sau speri sa gasesti pe cineva special, vei vedea ca o anumita persoana are o mare influenta asupra felului in care privesti lucrurile.
Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Configuratia astrelor scoate la iveala credinta si increderea in sine, ceea ce este bine in ceea ce priveste o noua si interesanta relatie. Persoana iubita poate descoperi ca iti vine greu sa-ti imaginezi ca si tu uneori te simti stingher, caci pari sa radiezi de charisma. Nu intelege ca ce te-a minat sa te duci direct la el/ea si sa il/o inviti in oras este de fapt pur curaj.
Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aspectul planetar actual te face sa razi incontinuu astazi. Tu si partenerul tau nu ati avut niciodata atatea atacuri de pura isterie din cauza unor incidente care pentru altii nu sunt deloc amuzante. Totusi, aceasta stare contagioasa are efectul de a elibera multa tensiune acumulata si poate ar trebui sa profiti de situatie si sa iesi sa faci ceva distractiv pentru amandoi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o perioada propice sa faci noi experimente in viata ta amoroasa. Alinierea planetelor arata ca daca ai fi folosit metoda traditionala de a obtine intalniri, si ai descoperit ca din pacate nu ai o metoda, va trebui sa inventezi ceva nou. Cu cit esti mai original, radical, si entuziast in ceea ce priveste planul tau, cu atit ai mai multe sanse sa reusesti.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Vei trece intr-o noua etapa in relatia ta. Ai petrecut ceva timp transformand diferite lucruri in viata ta si acum, toate aceste schimbari puse cap la cap aduc un aer proaspet si in viata amoroasa. Bucura-te de aceasta briza proaspata!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Erai in dubii in ce priveste o anumita relatie, dar astazi lucrurile devin foarte clare. Ai tot analizat din umbra situatia si ai asteptat un semn care sa iti ghideze calea. Si astazi il primesti. Vei simti o mare usurare, pentru ca nu iti va mai fi teama de necunoscut.

Citeste continuarea in pagina urmatoare
PAGINA URMATOARE                                                                                                                                                                         1/2


Publicitate:

Scrie un comentariu