Horoscopul zilei de Luni 16 Ianuarie 2017

Horoscopul zilei de Luni 16 Ianuarie 2017
Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amani de ceva vreme pentru ca nu te simteai pregatit sa spui ultimul cuvant. Ai mai meditat, te-ai gandit, ai adunat informatii si acum consideri ca detii toate detaliile necesare unei alegeri intelepte.

Nu vrei sa fii influentat de nimeni, dar oricat ai dori sa iei singur decizia, nu poti ramane surd la influentele din afara.

Se vehiculeaza suficiente pareri contrarii in jurul tau, deci si aici trebuie sa depui un efort de atentie: de a discerne corect intre ce e bine si ce e rau, de ce te poti folosi in alegerea ta si ce nu te ajuta la nimic.
Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca nu te simti in largul tau in mediul in care nimeresti astazi, mai bine te detasezi de acest loc si cauti unul banal, chiar unul in care nu se intampla nimic nou.

Chiar ai nevoie de liniste, de rutina, de anonimat, ca atare profita de sansa ta de a te retrage in umbra si de a nu atrage atentia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie sa fii vazut, cautat, intrebat, pentru ca e ceva in mediul acela care te face sa te simti ciudat si preferi sa fii absent sau invizibil.

Nu vrei nimic care sa te oboseasca sau care sa te tot tina blocat intr-o zona neplacuta, ci vrei un refugiu.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu esti in apele tale, dar nu pentru ca ai avea tu vreo problema concreta, ci pentru ca esti puternic influentat de necazurile altei persoane.

Pui suflet in problemele sale de parca ar fi ale tale, pentru ca trece prin momente dificile si ai vrea sa gasesti o solutie pentru a i le rezolva. Singur va depasi impasul, nu prelua pe umerii tai griji care nu iti apartin.

Ajunge doar suportul moral, ca sa stie ca este cineva alaturi, dar nu insista sa duci tu tot greul in locul sau! El nu ar face la fel pentru tine.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Priveste lucid situatia in care te afli si, mai ales, lasa acea voce interioara sa spuna ce este mai bine pentru tine.

Intuitia ta nu da gres niciodata, deci fa putina liniste in mintea ta pentru a auzi ce-ti transmite cel mai bun profesor de viata: constiinta ta, ratiunea ta, subconstientul tau. Stii deja ce ai de facut, dar trebuie doar sa scoti la lumina solutiile pe care le-ai invatat deja, le-ai descoperit mai demult, dar nu aveai starea potrivita pentru a le pune in practica.

Nu intreba, tu stii deja, iar raspunsul e chiar in interiorul tau: asculta-te!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Se naste alt om acum sub ochii tai si acela esti tu! E o renastere benefica, deci accepta cu bucurie si entuziasm noua viziune care ti se deschide in fata ochilor, chiar daca nu esti cel mai mare iubitor de nou si schimbare.

De data aceasta, a aborda o astfel de strategie, moderna, diferita, poate chiar ciudata pentru multi, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a te scoate din rutina, din banal, din penumbra. Nu-i asa ca visai o astfel de renastere?

Nu aveai curaj s-o declansezi chiar tu, acum trebuie doar sa o lasi sa te conduca, e in fata ta.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai stat mult timp ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment de care depinde linistea ta sufleteasca. Iata-l ca se apropie, il vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emotia creste si mai tare cand vezi cat de putin mai ai pana la implinirea acelui vis.

Nu te culca, totusi, pe laurii victoriei, chiar daca e doar o chestiune de zile pana ce totul va deveni realitate, ci continua sa lupti pentru visul tau cel mare.

Macar ai garantia ca e prin preajma, dar nu trebuie sa reduci ritmul dupa care ai construit totul pana acum. Foarte curand vei cunoaste fericirea!

Citeste continuarea in pagina urmatoare
PAGINA URMATOARE                                                                                                                                                                       1/2

Scrie un comentariu