Horoscopul zilei de Joi 9 Februarie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Desi urmezi numai caile juste pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile asumate, altii isi baga coada in afacerile tale si strica tot.

Tu nu ai nicio vina, ceilalti sunt capul rautatilor, dar reusesc sa-si ascunda atat de bine faptele necinstite, incat vina cade pe umerii tai pe nedrept.

Lupta pentru a demonstra adevarul, nu accepta pedepse pe care nu le meriti, deci, daca stii care e realitatea, spune tot, cu argumente si dovezi incontestabile, ca sa scapi de o pata pe care nu o meriti.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti intr-o pasa buna ce te avantajeaza, mai tonic si mai optimist ca de obicei. Parca ai fi la un inceput de drum intr-o relatie promitatoare, pentru ca ai in preajma o persoana care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucand rol de „hei-rup” in cazul unei situatii in care dai semne de oboseala sau de plictiseala.

Poate fi un coleg, din colaborarea cu el iesind proiecte deosebite. Ai numai de castigat de pe urma acestei cunostinte, deci fa tot posibilul sa-i intri in gratii.

Ai contacte frecvente si importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parca s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o lasi.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Controleaza-ti un pic atitudinea jucausa in fata unor persoane care nu stiu sa aprecieze glumele tale si pot reactiona agresiv. T

rebuie sa le arati clar ca e doar o ironie, si nicidecum un atac la persoana, altfel te poti trezi in mijlocul unei razbunari furibunde. Ambaleaza-ti glumele intr-o forma mai vizibil umoristica, deoarece ai ghinionul de a avea langa tine oameni care nu au deloc simtul umorului si le interpreteaza pe toate gresit.

Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursa unor mari neintelegeri.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Trebuie sa lucrezi pe doua planuri complet diferite si fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi sa nu le combini, sa nu aduni mere cu pere, ci sa te apuci de unul din planuri, sa-l duci la indeplinire, si abia dupa aceea sa te gandesti la celalalt.

Lucrand pe doua fronturi risti sa le strici pe amandoua, pentru ca zilele acestea nu prea te poti concentra sa faci mai multe deodata.

Daca insisti sa le cari pe amandoua dupa tine in acelasi timp, la final nu vei fi multumit de niciunul! Alege.
Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Banii se aduna greu, dar nici nu esti atat de dispus sa-i scoti din portofel, ci te informezi foarte atent daca e momentul unei investitii acum sau nu.

Cauti preturi in mai multe parti, astepti mai multe oferte, calculezi fiecare banut cu atentie, pentru ca nu vrei sa dai banii la primul impuls.

E o atitudine foarte buna, pentru ca asa nu risti sa faci o alegere gresita si sa regreti mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi si veste de castig, ca atare investitia de acum poate avea si efecte profitabile in viitor.
Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

In sfarsit soare si pe strada ta: e o zi frumoasa, fara ca vreun nor sa strice orele petrecute in compania persoanei iubite. Totul e in perfecta armonie, ca un joc in care va rasfatati unul pe celalalt cu gesturi tandre.

Abordezi o atitudine copilareasca, ceea ce-l face pe partener sa se simta mai important in ochii tai. Ai in mainile tale fericirea celuilalt si faci tot posibilul sa i-o oferi pe tava!

Preocuparea pentru cel de langa tine e la cote maxime, dorind sa-i daruiesti celui drag tot ce are nevoie, ba chiar mai mult, cu o generozitate iesita din comun.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!(mai jos dupa publicitate)

Scrie un comentariu