Horoscopul zilei de Joi 5 Ianuarie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati.

Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra. In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult.

Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Priveste-ti lipsurile cu luciditate maxima, nu te amagi singur ca totul e bine, ca ai tot ce-ti trebuie.

Cineva iti este alaturi la greu, te poti baza pe el, dar mai ales e bine sa-l asculti cand te trage de maneca si-ti spune sa nu investesti timp, energie si bani intr-o directie care nu va avea efectele dorite.

E bine sa te trezesti la realitate inainte de a cheltui ceva de valoare pe un vis, pe o iluzie, iar omul care te acompaniaza acum vede situatia mult mai obiectiv decat tine. Tine deci cont de el.
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.

Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud. Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice.

Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.
Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Desi nu cunosti toate datele unei situatii, ci ai mereu impresia ciudata ca exista aspecte ascunse sau amagitoare, te arunci totusi cu maxima incredere in aceasta actiune.

Poate e mai bine asa, decat sa tot cauti nod in papura, pentru ca, daca ai incepe sa sapi dupa defecte si aspecte secrete, fii sigur ca ar aparea si ai renunta la ceea ce acum vrei sa pornesti.

Uneori, e bine sa te bazezi pe intuitie si daca ea iti spune da, mergi mai departe cu indrazneala. N-o cauta cu lumanarea deci!
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Calatoriile acestei zile pot fi motiv de stres maxim, de parca tot orasul a iesit pe strada. E nevoie de multe ori sa taci si sa inghiti, mai ales ca dai peste oameni si mai agresivi si mai nervosi decat tine care abia asteapta sa sara la atac.

Daca tu reusesti sa-ti tii gura si sa te abtii de la replici acide, vei depasi cu brio orice confruntare de forte in trafic.

De la cozile de la semafor pana la regulile de circulatie incalcate la tot pasul, toate pot fi motiv de iritare si de relatii tensionate, dar cel mai destept tace. Fii tu acela, altfel orice deplasare te transforma in pachet de nervi.
Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu tu esti vinovat de marele hop in fata caruia te-ai trezit pe nepusa masa. Nu-ti asuma tu ceva de care chiar nu esti responsabil, cand ar fi altii mult mai implicati in aceasta problema.

Nu te sacrifica pentru altii, nu plati tu oalele sparte de ei, ci mai bine stai deoparte si-i lasi chiar pe ei sa-si repare greseala.

Daca tot tu intervii si spui ca greseala e la tine, cu ce ajuti? Nu faci decat sa atragi asupra ta energii negative pe care nu le meriti, iar cei vinovati scapa basma curata si cu un aer superior asupra ta.

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Citeste si:

Scrie un comentariu