Horoscopul zilei de Joi 5 Ianuarie 2017

Horoscopul zilei de Joi 5 Ianuarie 2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Schimba polaritatea gandurilor, declaratiilor, transforma-le in afirmatii si spune da la orice provocare. Cu gandire pozitiva se vindeca orice neplacere, orice durere, ca atare incearca sa invalui in ganduri bune, in lumina, in iubire si optimism orice aspect care nu e asa cum ar trebui sa fie.

Daca descoperi macar un detaliu bun demn sa-ti agati sperantele de el, vei depasi cu bine orice impas si nimic nu va mai parea urat, trist, negru. Insista sa scoti la lumina din orice partea buna, plusurile, ceea ce ai si nu doar ceea ce lipseste sau nu e prea frumos.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
E o perioada plina de idei, de informatii, de date care vin spre tine valuri-valuri, si numai unul ca tine poate capta atat mai multe detalii cu bine. Stocheaza-le pe toate in memorie, cumva, pentru ca toate aceste detalii vor fi folositoare, dar pot fi atat de multe idei, incat nu vei mai sti cum sa le tii minte pe toate.

E ca si cum ar ploua cu idei bune, si numai de tine depinde sa deschizi urechile, mintea si ochii foarte bine pentru a le recepta in cantitati cat mai mari si la calitate maxima.

E abundenta de informatii, pune-le la treaba!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud.

Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca.

Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.

Leu (23 iulie – 22 august)

In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale. Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori.

Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti foarte atent la problemele altora, pentru ca nimeni nu le intelege mai bine ca tine. Esti receptiv ca o antena care capteaza cele mai bine emotii, stari, stimuli din jur, si nu numai ca le simti foarte usor, dar vibrezi, rezonezi la ele ca si cum ar fi ale tale.

Nu prelua pe umerii tai aceste probleme, ci ofera sfaturi, informatii sau directii de care cei aflati in impas nu le vad fiind prea implicati in necazurile lor.

Din afara se vad altfel si tu descoperi toate amanuntele cu detasare.

Citeste continuarea in pagina urmatoare
PAGINA URMATOARE                                                                                                                                                                         1/2

Citeste si:

Scrie un comentariu