Horoscopul zilei de Joi 4 Ianuarie 2018

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E adevarat ca azi poti experimenta o stare de indispozitie, de instabilitate emotionala. S-ar putea sa-ti fie reprosata si o anumita lipsa de modestie, o supraevaluare a calitatilor proprii sau faptul ca profiti de atuurile fizice pentru a-ti netezi drumul si a-ti atinge, bifa anumite interese.

Interesant e ca poti sa te confesezi si sa dialoghezi usor, ca poti aduce argumente explicative, care sa scuze orice atitudine adoptata.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ar fi bine sa nu va faceti un program foarte precis pentru azi, fiindca pot surveni evenimente neasteptate care va obliga sa va modificati programul de mai multe ori.

Este posibil sa faceti cateva drumuri scurte in interes profesional si sa ajungeti acasa cu intarziere, spre nemultumirea partenerului de viata. Numai cu calm si tact puteti evita o cearta.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In prima parte a zilei s-ar putea ca superiorii sa va reproseze intarzierea unei lucrari de care sunteti raspunzator. Chiar daca intarzierea are cauze obiective, pentru a-i convinge pe

sefi va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va sustineti cauza cu date si argumente concrete. Pentru a rezolva totul mai repede si mai usor, ar fi bine sa apelati la ajutorul unui coleg cu experienta.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

In viata de cuplu ai vrea azi sa stii ca poti face doar ce vrei, lucru destul de greu de pus in practica, in special in cazul unei relatii sentimentale mai conservatoare, care te restrictioneaza.

In familie te poti dovedi un lider entuziast si democratic, probabil un cap de familie intelegator si nu autoritar, care actioneaza doar in concordanta cu dorintele celor apropiati.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Poate fi o zi mai putin comoda in privinta starii de sanatate. Vrei sa te arati mai puternic decat esti, sa cauti sa-ti impui puterea si controlul ori doar sa faci lucrurile asa cum te taie pe tine mintea.

In chestiunile ce privesc bugetul personal, esti usor inflamabil la critici si aprig la manie, desi dispui totodata, miraculos, si de suficiente rezerve de toleranta, cordialitate si disponibilitate la dialog.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

S-ar putea sa simti azi cum o forta oculta iti submineaza mai toate initiativele financiare. Reusesti probabil cu dificultate sa pui pe roate un plan, o strategie care sa-ti poate spori veniturile.

In cazuri mai disperate, ai putea conta pe sfatul sau sprijinul material concret al parintilor sau al persoanei iubite. In rest, te poti simti atras de iubiri mari, in care te poti darui total, desi nu te poti consola cu nimic.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI