Horoscopul zilei de Joi 19 Ianuarie

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Viitorul arata foarte bine, pentru ca ai o discutie cu o persoana care a trecut prin situatii similare celor care te asteapta pe tine.

Sfaturile pe care ti le ofera cu draga inima, solutiile sale pe care le poti folosi ca pe o reteta sigura de succes, sunt cheia problemelor de acum. Vei vedea ce simplu e sa treci peste un moment dificil daca urmezi sfaturile celui de langa tine.

Ai multe de invatat de la cei cu care intri azi in contact, dar tine minte informatiile pe care le ofera acestia. Intr-o zi le vei transmite si tu mai departe celor care au nevoie de ele.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te crampona de fleacurile care te tin pe loc, pentru ca nu merita atata atentie. Se vor rezolva mai repede si mai usor decat ai crede daca nu ai cauta nod in papura si nu te-ai critica intruna!

Mai treci peste unele aspecte minore, fa-te ca nu le vezi, deoarece sunt maruntisuri care chiar nu merita atata incrancenare si consum energetic.

Cu un dram de umor, ceea ce ai din belsug, si cu putina superficialitate, vei vedea ca ceea ce pana mai ieri parea de nerezolvat, azi isi pierde complet semnificatia si pare banal.

Aceasta e atitudinea justa: ignora!

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Atitudinea cu care te inconjoara cei din jur este motorul principal de energie pozitiva pentru tot ce ti-ai propus pentru azi.

Faptul ca peste tot esti primit cu simpatie, cu zambetul pe buze, cu o vorba buna, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj si a duce la capat proiectul la care iti aduci contributia.

E o placere sa lucrezi intr-o atmosfera atat de cooperanta, de amicala, de optimista, pentru ca esti sustinut si apreciat sincer, ceea ce te motiveaza sa mergi si mai departe. Totul iti iese de minune si ai de ce sa fii mandru!

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ofera-ti ragazul de a sta putin cu tine insuti, pentru a te gandi la ce ai tu nevoie. Nu incerca sa le rezolvi singur pe toate, ci exprima-ti in felul tau dorintele in aceasta conversatie intima, spune-le si cu voce tare, in singuratate, daca simti nevoia, pentru ca acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri.

Cineva te aude, chiar si fara sa stii, si vei avea marea uimire, dupa o vreme, sa vezi ca rugaciunea ta a fost ascultata si acum isi arata urmarile.

Nu-ti pierde speranta in ceea ce crezi, continua sa astepti cu incredere, pentru ca uneori cele mai bune lucruri nu se intampla repede si nici atunci cand vrei tu. Cere-le, cheama-le cu gandul si apoi asteapta efectele!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Toata lumea stie ce priceput esti in domeniul comunicarii, dar uita ca, pentru a lasa o impresie atat de buna, tu te pregatesti, studiezi, muncesti intens inainte de a deschide gura.

Asta faci si acum: iti pregatesti cu multa seriozitate discursul pe care il vei sustine in fata cuiva, si nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. Aduni informatie, citesti, acumulezi cunostinte, intrebi in stanga si-n dreapta pentru ca lucrarea ta sa fie ireprosabila.

Ai toate sansele sa iei cu nota buna la un examen sau sa sustii o conferinta de succes, pentru ca tot ce spui e verificat, documentat, bazat pe fapte concrete.

Ai ocazia de a preda in fata altora si iti iei rolul foarte in serios.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti pregatit pentru o mare schimbare in viata ta, de care iti legi acum toate sperantele! Ca e vorba de sansa de a-ti schimba sensul in cariera sau de o mutare de domiciliu, ai mari asteptari de la acest moment caruia ii acorzi o semnificatie cu iz de unicat in destin.

Esti sigur ca faci pasul cel bun, ca de acum inainte lucrurile evolueaza pe un nivel superior decat inainte deci cum sa nu privesti totul intr-o nota optimista?

Abia astepti ca ceea ce acum decizi sau deja pornesti sa ajunga la apogeu, pentru ca simti ca va fi o realizare personala demna de mandrie si lauda!

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

 

Scrie un comentariu