Horoscopul zilei de Duminica 12 Februarie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o propunere care ar putea fi interesanta doar pentru ca te astepti la altceva.

E posibil ca din directia la care stai concentrat cu urechile palnie sa nu soseasca azi vestea sau cererea mult visata, dar ceea ce ti se ofera in schimb sa fie un inlocuitor excelent, dar numai de tine depinde daca accepti sau nu.

Daca ziua trece fara nimic nou, vei regreta ca ai dat cu piciorul la sansa oferita.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te arunca asa, la prima vedere, spre noua directie care se prefigureaza acum la orizont. Cel putin nu fara a-ti calcula bine resursele de care dispui!

Ai putea fi tentat sa investesti toata energia pe o carte, fara sa iti dai seama, acum, daca o vei putea dramui pana la capat. Ai nevoie, mai intai, de o analiza la rece, a pretului cerut in acest proiect, ca nu cumva sa spui da si mai apoi sa-ti dai seama ca nu-i poti face fata.

Daca esti sigur ca detii tot ce ti se cere, accepta si implica-te, dar nu uita de moderatie, de echilibru, de prudenta. Excesele te vor costa mult!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca devii centrul atentiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sa gluma potrivita in orice imprejurare iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca de week-end.

Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da cuiva un telefon, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela.

Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile.

Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva!

Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.

 
Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi.

Ti s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta.

Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

 
Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa.

Ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie.

Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!(mai jos dupa publicitate)


Publicitate:

Scrie un comentariu