Horoscopul zilei de Duminica 11 Martie 2018

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră.

Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In zilele acestui weekend se contureaza invitatii la evenimente sociale, unde vei intalni o lume diversa. Posibil sa te oboseasca toate acestea, de aceea fii prudent. Unii vor dori sa le povestesti despre ultimele tale realizari, altii vor dori sa-ti povesteasca ei despre ale lor, iar altii vor tine mortis sa se amuze, provocandu-te la discutii pe teme de larg interes. Cultiva-ti intelegerea, toleranta si rabdarea.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lasa, pret de cateva momente, gandirea rigida, conservatoare si mofturile personale la finalul acestei saptamani.

Dialogurile cu ceilalti iti pot modela filozofia de viata si felul in care te raportezi la relatiile cu mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea.

Ia aminte la recomandarile facute de catre cei dragi si deschide-ti sufletul si mentalul spre orizonturi noi. Relaxeaza-te,vizionanad un spectacol de teatru sau film.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt momente potrivite in aceste zile pentru a discuta cu neamurile, partenerul de viata sau colaboratorii pe tema banilor si bunurilor comune.

Se pot lamuri chestiuni importante in acest sens, ceilalti fiind dispusi sa coopereze si chiar sa investeasca alaturi de tine in planurile tale personale sau profesionale.

Deocamdata stabileste clar punctele-cheie a ceea ce doresti sa faci si apoi prezinta-le si celorlalti.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Activitatile comune cu ceilalti sunt o tema importanta la finalul acestei saptamani. Se pare ca pana la urma te vei desprinde de unii colaboratori sau chiar de partenerul de viata, pentru ca pe masura ce trece timpul descoperi adevaratele intentii ale acestor persoane, intentii total diferite de ale tale.

O persoana din alt anturaj decat cel profesional sau personal apropiat iti poate oferi o imagine buna de ansamblu a situatiei existente.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti foarte solicitat de catre partenerul de viata sau de colaboratorii de la serviciu. Cum sanatatea ramane in continuare vulnerabila, fii prudent si dozeaza-ti eforturile.

Este posibil sa concluzionezi ca ar fi bine sa renunti fie la partenerul de viata, fie la o colaborare, din care castigi prea putin, dar in schimb iti ocupa mult timp. Lecturile amuzante, o plimbare in aer liber, la brat cu cineva drag te revigoreaza rapid.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii. Alcatuieste, impreuna cu aceste persoane, un program agreat in comun. Tine cont si de doleantele sau nevoile celorlalti, chiar daca sunt pe alte lungimi de unde decat tine.

Cu putin efort si bunavointa veti reusi sa ajungeti la intelegeri bune. Ai mai multa grija de sanatatea ta si de felul in care iti organizezi programul cotidian.

 

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI