Horoscopul zilei de Duminica 11 Februarie 2018

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se contureaza noi posibilitati de relationare cu strainatatea, fie prin a merge la lucru undeva, departe de tara natala, fie pentru a studia pe termen lung in scoli straine. Mentalul tău primește influxuri astrale deosebite pentru a trasa planuri marete,

de a adopta noi filozofii de viata si de a-ti largi orizontul cunoasterii. Relaxeaza-te cu o lectura buna sau cu un spectacol de teatru!

 

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tema banilor si bunurilor comune cu altii vor cunoaste rasturnari de situatie incepand cu aceste zile de weekend. Discutând cu cineva apropiat vei reuși să gasesti variante noi de castig de la si prin altii.

Insa, in paralel ar fi intelept sa tii cont si de aspectele mai putin vizibile ale segmentului financiar, deoarece exista hibe care apar din cand in cand. Cheltuielile ar trebui reduse la maxim.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aceste zile de weekend vor evidentia segmentul relatiilor parteneriale. Constatarile privitoare la desfasurarea parteriatului de cuplu sau a celor profesionale ar trebui luate in calcul, iar in urma lor decide in consecinta.

Este clar ca lucrurile nu mai pot merge ca pana acum. Fii prudent si vorbeste strictul necesar. Unii vor specula fiecare vorba sau gest.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

La sfarsitul acestei saptamani este bine sa fii atent la sanatate si la domeniul muncii. Se pot accentua pe de o parte afectiuni vechi, iar pe de alta parte temerile referitoare la locul de munca.

Acum poti intelege ce se petrece cu adevarat cu trupul si sufletul tau. Insa si in privinta locului de munca este cazul sa iei masuri.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Segmentul amoros incepe o noua etapa, fie ca este vorba despre schimbarea perceptiei tale vizavi de iubire si implicatiile ei, fie ca renunti la o relatie veche, fie ca te orietenzi spre o relatie noua.

Ești ajutat din astral sa intelegi cat este de importanta pentru tine afectiunea oamenilor dragi si compania lor. Acum poti invata sa daruiesti fara sa astepti ceva in schimb.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se anunta schimbari importante in segmentul domestic. Ceva din forul tău interior te va indemna la a-ti reordona spatiul in care locuiesti, la achizitionarea unor obiecte

patrimoniale de valoare si la a te apropia mai mult si mai bine de membrii familiei si de rude. Impune-ti punctele de vedere cu masura si tine cont si de parerile celorlalti.

 

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI