HOROSCOPUL ZILEI – 24 decembrie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu pune la suflet conflictele care se mai incing in preajma ta, pentru ca sunt complet inofensive.

Nimeni nu ar trebui sa le dea atentie, pentru ca au la baza un schimb ironic de replici, glume nesarate spuse intr-o doara sau mici reprosuri care nu contin nicio doza de agresivitate. Unii nici macar nu stiu sa atace sau sa jigneasca, deci ar trebui sa le asculti tonul ridicat cu un soi de amuzament, cum ca e mai degraba o gluma, decat o acuzatie.

Foloseste si tu umorul in orice situatie pentru ca asa vei iesi basma curata din orice confruntare mai aprinsa de forte. Nici macar nu sunt rautacioase, ci doar un pic cinice. Prefa-te ca nici nu le intelegi!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Stai de vorba cu familia si faceti planuri in detaliu pentru perioada urmatoare. Sunteti cu totii entuziasmati de ceea ce vreti sa realizati impreuna si intrati in cele mai mici amanunte cand discutati despre ceea ce va asteapta.

Planificati totul zi cu zi, ora de ora, pentru ca aveti mari sperante de la sensul spre care v-ati canalizat cu totii atentia.

Optimismul, entuziasmul, motivatia care va impinge pe toti de la spate sunt combustibilul perfect pentru a va aduna cu totii fortele in acelasi sens si sa ajungeti cu brio la rezultatele visate. Dialogul trebuie sa stea la baza acestor mari planuri comune, deci discutati clipa de clipa.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Stai si chibzuiesti profund asupra unei decizii pe care nu ai vrea sa o iei la voia intamplarii. E o alegere dificila, tocmai de aceea ai nevoie de un ragaz pentru a pune in balanta argumentele.

Daca mai ai nevoie de o a doua parere, consulta pe cineva care a trecut printr-o situatie similara, dar fa tot posibilul sa nu dai raspunsul final tot azi.

In cateva zile ar mai putea aparea cateva elemente in plus care sa modifice directia si poate va fi prea tarziu sa te mai razgandesti.
Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie in mediul in care te afli pentru ca cineva incearca sa-si impuna doar propriul punct de vedere.

Din respect pentru acesta, vei sta in banca ta si iti vei astepta randul la replica, dar e posibil sa taci cam mult, pentru ca celalalt vorbeste intruna.

Cauta un moment liber pentru a-ti expune si tu parerea, altfel celalalt va interpreta tacerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc asa. Nu esti deloc de acord cu ce spune, dar cand sa spui si tu?

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi de succes in care toate ar trebui sa-ti mearga struna. Te afli printre oameni cu care ai ceva in comun si discutiile cu acestia merg spre un scop comun de care fiecare va beneficia in parte.

Joci si tu un rol important in acest colectiv, pentru ca unii fara altii nu ati putea ajunge prea departe.

Trebuie sa va recunoasteti reciproc unii altora contributia, pentru ca ar fi pacat sa traga fiecare succesul doar pe turta lui la final, pentru ca este un succes la care fiecare a avut un rol de-a lungul timpului.
Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu te grabi sa extragi concluzii dupa o prima intalnire cu persoana de la care ai unele asteptari sentimentale. Nici in plus, adica sa-ti faci iluzii dupa ce abia ati schimbat cateva vorbe, dar nici in minus, vazandu-i mai multe defecte decat are.

Fii moderat in decizii, mai asteapta sa va cunoasteti si abia dupa aceea vei intelege daca e persoana potrivita pentru asteptarile tale.

Nu te grabi nici in a-ti face imense planuri de iubire, dar nici nu da la o parte sansa care ti se ofera, ci mai dati-va o intalnire pentru a va cunoaste unul pe altul asa cum sunteti. Rabdare deci!

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu