HOROSCOPUL ZILEI – 21 decembrie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Renunta pentru o zi la orice grija si la orice frica, si comporta-te ca un copil liber, care nu stie nici ce probleme exista pe lume, nici ce-i aduce viitorul.

El doar de bucura de gustul dulce al bomboanelor si de jucariile sale cu o atitudine naiv de optimista, dar care se va dovedi a fi potrivita si in cazul tau.

Fii convins ca si in cele mai tensionate momente cineva are grija de tine, te protejeaza, te sustine, fie ca vezi concret sau nu acel ajutor minunat, deci bazeaza-te pe asta si zambeste larg! Stiind ca cineva te iubeste orice ar fi, nu-i asa ca deja ai abandonat toate grijile?

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Afacerile pot cunoaste azi un moment de progres vizibil, ceea ce te incanta si te motiveaza sa dai nastere altor idei creative si mai indraznete.

Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ti mai mult, mai sus, mai bine, deoarece sansele tale de succes sunt maxime acum. Daca aveai de gand sa cumperi ceva scump sau sa pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor in viitor, lucrurile se aseaza pe cea mai stabila si promitatoare pozitie, ce-ti inspira incredere in bugetul tau viitor.

Orice actiune ce implica o oarecare investitie financiara poate fi protejata de noroc, deci ai curajul sa deschizi portofelul!
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Esti vajnic militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ceea ce consideri ca ti se cuvine.

Urmezi doar caile cele mai drepte, nu te abati de la litera legii, si ori de cate ori observi pe undeva o greseala, o amendezi imediat, ca nu cumva sa se creeze antecedente negative.

Daca ai descoperit pe undeva o neregula, trateaz-o cum maxima seriozitate pentru ca tu esti cel mai in masura sa tina lectii despre corectitudine. Nu accepta abateri de la lege, nici macar celor mai dragi, deci fii un arbitru impartial pentru oricine.
Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi.

Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant.

Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal.

Incepe de azi sa-l inlocuiesti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, esecul cu succesul, supararea cu bucurie, si orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Esti capabil de aceasta fantastica transformare a gandurilor tale, adu-ti aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte in trecut doar pentru ca ai gandit pozitiv.

Poti la fel si acum, deci ce schimbare trebuie sa faci? Il inlocuiesti pe nu cu da? Da! Deci vezi ca se poate!
Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai asteptat aceasta zi ca sa faci o mare schimbare de directie in planurile tale. Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie), dar nu mai venea odata momentul potrivit, dar azi consideri ca e perfect sa-i dai startul!

Momentan, nu prea stii incotro mergi, stii doar ca vrei altceva, dar, desi esti nesigur inca pe ceea ce te asteapta la capat, ai convingerea ca ai facut o alegere buna si foarte curand se vor vedea si urmarile!

Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu