HOROSCOPUL ZILEI – 20 decembrie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati.

Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare – investitii in afaceri imobiliare.

Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Cererile de afectiune va solicita mult si de aceea incercati sa le faceti fata cu brio. Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o idee buna sa finalizati si sa semnati contracte, deoarece exista conjuncturi astrale favorabile de a obtine castiguri considerabile financiare. Folosind argila si aloe vera, organismul dumneavoastra va raspunde mult mai bine ca de obice la tratamente de detoxifiere.

Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros.

Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. Odihna si ingrijire corporala dau rezultate foarte bune, este bine sa va luati un concediu de odihna si sa mergeti intr-o statiune montana.

Ocupati-va, cu toata eleganta si amabilitatea ce va caracterizeaza, de vindecarea relatiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care sa va faca sa va simtiti reconectati la neamul din care va trageti.

Ganditi pozitiv, sunteti optimisti si sunteti mai dispusi sa va implicati in tot felul de proiecte noi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros.

Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca.

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Citeste si:

Scrie un comentariu