HOROSCOPUL ZILEI – 15 decembrie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Privesti la persoana iubita ca intr-o oglinda, pentru ca va asemanati in multe privinte. Nici nu-ti vine a crede ca e asa cum l-ai visat, semn ca visele se implinesc daca stii sa trimiti cu incredere spre Univers dorintele tale intr-o forma cat mai optimista.

Visati amandoi la un viitor comun si discutati despre ceea ce ati vrea sa primiti unul de la altul de acum inainte. Voi sunteti creatorii acelui viitor frumos in doi, deci nu va sfiiti sa faceti planuri, sa ridicati castele, sa asteptati mai mult de la iubirea voastra.

Reusita de maine incepe cu un vis, iar acum aveti starea potrivita sa visati frumos, umar la umar.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Trece azi un mare noroc prin calea ta, dar te prinde pe picior gresit, fara sa poti profita de ocazia ivita. Altul pare mai iute de mana si-ti fura de sub nas sansa, incat vei regreta ca ai fost comod si nu ai luptat pentru ceea ce parea a fi special pentru tine.

Pregateste-te sa pierzi azi printre degete ceva ce ti-ar fi fost extrem de util, dar pentru ca nu reactionezi spontan in reactii, ajunge in alta parte.

Celalalt a stiut sa profite de ocazie si sa ajunga inaintea ta, dar ce pacat ca nu esti mai atent la ocaziile norocoase!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Oboseala se resimte la tot pasul pentru ca ar trebui sa intervii astazi intr-o activitate care necesita un mare consum energetic si tu clachezi in cel mai nepotrivit moment.

Nu ai forta, nu ai chef sau nu ai vlaga, deci cum sa duci la indeplinire sarcina care iti revine fara sa ai si resursele necesare la dispozitie? Ai avea nevoie de o pauza de odihna, sa-ti reincarci bateriile complet golite in ultima perioada.

Oricat te-ai stradui sa te ocupi azi de o chestiune importanta, vei vedea ca nimic nu inainteaza iar neputinta te enerveaza si mai mult!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns.

Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat si vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile.

Ba mai mult, in timp se mai pot ivi inca informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te poti detasa inca de o amintire trista de demult care mai are efecte neplacute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele intamplate atunci si ai impresia ca totul se poate repeta si acum, de aceea nu ai curaj sa mai faci nici un pas.

Ce a fost a fost, ar trebui sa accepti trecutul asa cum e, fara sa te tot raportezi la el. Se presupune ca lectiile trecutului au fost deja invatate astfel incat sa nu gresesti in acelasi loc, dar tu tot la episodul de demult te intorci cu gandul.

Ar fi vremea sa ierti, sa uiti, sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna, ca nu mai are nici un rost.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Oricat de jignit sau ranit ai fi azi de cineva care spune vrute si nevrute fara sa-si dea seama, abtine-te de la riposte agresive. Ai fi tentat sa-i coci si tu un plan de razbunare, dar nu e deloc cea mai inteleapta replica pe care i-o poti da.

Ii poti demonstra ca a gresit si prin alte metode decat prin cine stie ce plan de razbunare, pentru ca nu va invata nimic din eventuala ta riposta, ci s-ar putea sa-l intariti si mai tare.

Fii tu cel intelept care cedeaza si tace pana ce trece furtuna, pentru ca dupa aceea vei gasi tu replica cea mai potrivita pentru un astfel de om, dar acum… suporta! Cat poti si tu, desigur!

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu