HOROSCOPUL ZILEI – 14 decembrie 2016

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci sa nu te mire ca partenerul vrea ceva mai multe dovezi in acest sens. Nu inseamna ca se indoieste de sentimentele tale, dar are unele temeri adanc in suflet care se cer alungate de marturii incontestabile.

Daca te simti cu musca pe caciula, cumva, fa ceva sa scapi de aceasta senzatie de vina, pentru ca si cel drag o resimte cum planeaza in aer.

O discutie sincera, lucida, cu cartile pe fata, ar fi de preferat, chiar daca la originea ei nu se afla ceva foarte placut pentru urechile unuia dintre voi. Mai bine sa iasa adevarul la iveala si sa incepeti sa reparati situatia, decat sa va adanciti si mai mult in suspiciune si minciuna.


Taur (21 aprilie – 21 mai)

Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo!

Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta. Nu te multumi sa schimbi cateva fleacuri de pe parcurs, ci cauta sa te intorci chiar de la primul pas facut, pentru ca inca se mai poate face ceva.

Probabil ai sansa de a o lua de la capat, un nou inceput, strici tot ca sa reconstruiesti totul ca de data aceasta sa iasa mult mai bine. Reset and restart!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Judecata nu poate fi dreapta pentru toate partile, dar singura cale de a restabili echilibrul intr-o situatie tensionata pare a fi compromisul. Fie ca-ti convine sau nu, ar fi bine sa-l accepti, pentru ca e singura cale prin care nici una nici cealalta din tabere sa nu se simta defavorizata, dar nici castigatoare pe deplin.

Parca ati imparti victoria, pentru ca si unii si altii sunteti nevoiti sa treceti de la voi. Nu e loc de orgolii, ci de un dram de resemnare rationala, acceptand faptul ca adevarul e undeva la mijloc si trebuie sa lase si unii si ceilalti securea razboiului.

Vei vedea ca e in beneficiul tuturor acest sacrificiu, deci nu are rost sa te consideri discriminat.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru dreptul tau la succes, e nevoie de o adevarata confruntare de forte, dar tu detii toate resursele necesare pentru a iesi invingator din competitie.

Ai ambitie, ai energie din belsug, ai o dorinta fantastica de a te impune deasupra tuturor iar rivalitatea pe tine nu te sperie, ci te motiveaza si mai tare. Cu cat e mai bun contracandidatul tau, cu atat iti concentrezi mai bine vointa catre succesul visat.

Ai toate sansele sa fii tu primul in aceasta lupta de orgolii, de personalitati puternice, de idei, de ambitii, dar atuul tau e curajul, spiritul intreprinzator, nu agresivitatea, ca la ceilalti.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te lasa impresionat de lacrimile sau povestile triste ale celor din jur care incearca astfel sa umble la coarda ta sensibila. Tu nu esti asa, esti puternic, nu tii cont de slabiciuni, ca atare fragilitatea afisata de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca sa iesi in fata sa te remarci.

Cand ii vezi pe altii emotivi si timizi, profita de auspiciile bune care te propulseaza direct in fata. Tu nu dai dovada de nicio urma de sensibilitate acum, ci dimpotriva, esti ambitios si ai ceva de spus inaintea tuturor.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Primesti mai multe informatii si nu stii de care sa te folosesti, pentru ca unele par sa se bata cap in cap.

Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca vor mai aparea si alte detalii pe parcurs, care s-ar putea sa te deruteze si mai mult, ca atare ia-ti timp suficient de analiza pentru a lasa lucrurile sa se sedimenteze mai intai.

Cand se va clarifica situatia vei sti incotro sa pornesti, dar acum ambele variante au si avantaje si dezavantaje, deci ce sa alegi?

Citeste continuarea in pagina urmatoare
PAGINA URMATOARE                                                                                                                                                                         1/2

Scrie un comentariu