HOROSCOPUL ZILEI – 13 decembrie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi. Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate.

Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Nu va vor lipsi tenacitatea, increderea si vointa de a reusi in viata, de a gasi un nou serviciu.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Desi ‘banii nu aduc fericirea’, in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie. Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc.

Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati.

Primiti energie buna din toate partile care va alimenteaza starea fizica, starea emotionala si starea mentala. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet.

Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera.

Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca. Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata.

Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii. Sunteti iubiti de parteneri, apreciati, amicii va cheama la diferite iesiri, care se anunta reusite.

Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante.

Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros. Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu