HOROSCOPUL ZILEI – 13 decembrie 2016

Horoscopul zilei de Marti 13 Decembrie 2016

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A inceput procesul de transformare a statutului dumneavoastra financiar, vi se vor suplimenta veniturile si veti deveni hiperreactivi la propuneri in vederea unei elaborari avantajoase.

Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus. Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta.

Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic.

Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana.

Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate sa va creeze un camp favorabil la nivel financiar; primiti oferte care sa atraga dupa ele o promovare. Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale.

Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ar fi cazul sa va ocupati de bani: puteti finaliza o negociere de contract in termeni care va avantajeaza si va aduc profituri financiare. Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Cei care se apuca sa faca o recapitulare a unor cunostinte de baza in domeniul in care lucreaza s-ar putea sa fie surprinsi de utilitatea acestui proces in cariera lor, impresionand pe amicii lor prin competenta.

Leu (23 iulie – 22 august)
Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate.

Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, se_ului, varstei si originii etnice.

Relatiile de munca sunt placute, atat cu cei din pozitii ierarhic superioare, cat si cu cei ce va sunt colaboratori.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut.

Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi.

Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.

Citeste continuarea in pagina urmatoare
PAGINA URMATOARE                                                                                                                                                                         1/2

Scrie un comentariu