HOROSCOPUL ZILEI – 11 decembrie

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te juca asa cu banii pe care ii ai la dispozitie! Esti tentat sa faci cumparaturi doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investitii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente.

Dramuieste bine banii de care dispui, ca nu cumva sa-i canalizezi intr-o directie incomplet analizata si, mai devreme sau mai tarziu, sa-ti dai seama ca nu era momentul pentru asa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, caci moda trece si nu vei purta ceea ce azi zici ca-ti trebuie musai.

Chiar nu-ti trebuie, ai sa vezi ca peste o luna nici nu-ti mai place!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Increderea sta la baza oricarei actiuni in care te implici astazi. Chiar daca nu esti tu initiatorul ei, te alaturi cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins ca directia in care merge este solida si profitabila.

Mergeti mai departe umar la umar, investind in mod echitabil resursele pe care le detine fiecare. Tu stii ceva, celalalt stie altceva, si puneti la un loc aceasta investitie pentru rezultate de care veti beneficia deopotriva la final.

Nu are rost sa privesti la tovarasul tau cu suspiciune sau teama, pentru ca totul va merge bine cat fiecare are incredere totala in cel de alaturi.
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Te afli intr-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu te deranjeaza deloc aceasta animatie! Chiar aveai nevoie de ceva care sa te scoata din rutina sau liniste, pentru ca prea nu se mai intampla nimic nou in preajma ta.

O petrecere ad-hoc, o intalnire cu prietenii, o activitate colectiva care aduna un grup mai numeros alaturi de tine s-ar potrivi de minune cu atmosfera vesela care se incinge, si participi cu placere. Chiar daca nu mai esti tu centrul acestei agitatii, preferand sa ramai in banca ta, e o bucurie pentru tine sa-i observi pe ceilalti cum se desfasoara.

De regula esti mult mai volubil, dar azi taci foarte mult, fara sa strici insa energia tonica din preajma.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti foarte atasat de ceva din trecut de care inca nu te poti rupe. Fie ca e vorba de amintiri frumoase din care iti alimentezi si acum inima, sau amintiri nu tocmai placute pe care le tot cari dupa tine fara rost, tot acolo in urma te concentrezi, in loc sa fii atent la ce se petrece acum in preajma.

E un moment in care te retragi mai mult in vremuri de odinioara care mai au inca un rol in viata ta, poate pentru ca nu ai rezolvat vechi obligatii sau pentru ca simti ca atunci erai mai fericit, mai in siguranta.

Ia din trecut doar ceea ce te ajuta, nu cara dupa tine un balast stresant.
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi.

Ti s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta.

Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinta in destin, deci pregateste-te sufleteste! Privesti spre viitor cu un soi de nerabdare si entuziasm, cu elan si chef de actiune, pentru ca ceea ce se prefigureaza la orizont, in fata ochilor tai, suna foarte bine!

Implica-te trup si suflet, cu incredere deplina in rezultatele finale, atata doar ca trebuie sa fii constient ca nu vei ajunge repede acolo.

Asteapta-te la o evolutie lenta, de lunga durata, dar ai garantii foarte certe ca ceea ce acum visezi sa primesti la destinatie, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.

Sursa text: enigmelelaurei

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu