Horoscop pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2016.

Balanţa:

Din picina Lunii Pline de miercuri, s-ar putea tensiona lucrurile în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Încearcă să-ți dai seama care este cursa acestor posibile fricțiuni între voi, înlăturând-o cât se poate de repede.

Poate dacă ai vorbi delicat despre doleanțele și nemulțumirile tale, ele ar proceda la fel, evitându-se astfel un conflict de proporții care l-ar putea afecta pe partener.

Scorpion:

Luna Plină de miercuri se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede o săptămână în care nu lipsesc evenimentele cu impact emoțional destul de puternic.

Atâta timp cât ești stăpân/ă pe tine însuți/ăți, vei face față cu brio avalanșei de trăiri care se întrevede în perioada aceasta. Încearcă doar să nu te pierzi cu firea și totul va fi bine.

Săgetător:

Efectele Lunii Pline de miercuri se fac simțite și în zodia nașterii tale, fapt pentru care săptămâna aceasta se pot înregistra oscilații mari ale nivelului tău de energie. Dacă ai găsi un punct de echilibru, nu ai mai experimenta stări de hiperactivitate urmate de altele de letargie.

Doar în felul acesta îți menții forțele pentru a face față programului plin pe care îl ai în zilele care urmează.

Capricorn:

Miercuri și joi, Luna se plimbă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care ai putea simți că atmosfera dintre tine și partener se schimbă într-o mai mică sau mai mare măsură.

Caută să-i acorzi mai multă atenție acestuia dacă este copleșit/ă de griji sau îi lipsește atenția. În felul acesta, se vor evita situațiile în care se simte neglijat. Este în puterea ta să le ții departe.

Vărsător:

Luna Plină de miercuri se manifestă în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că cei/le implicați/te într-o relație vor fi recuceriți sau își vor seduce din nou partenerul, iar cei care se află în căutarea marii iubiri, o pot găsi acolo unde se așteaptă mai puțin.

Vești bune pot apărea și în cazul acelora care încearcă să-și întemeieze  familie.

Peşti:

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății tale fizice. În aceste zile, este recomandabil ca nativii/ele acestui semn care suferă de boli cardiovasculare să fie mai atenți/te cu sănătatea lor, să evite activitățile mult prea solicitante din punct de vedere fizic, dar și  acele situații care riscă și îi afecteze prea mult la nivel emoțional.

Se dorește să se menajeze.

Sursa text: cuvintul.md

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu