Horoscop pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

Află ce îţi rezervă astrele pentru această perioadă şi citeşte mai jos horoscopul săptămânii 12-18 decembrie 2016.

Berbec:

Luna Plină de miercuri riscă să agite apele în viața de familie. Nu-i exclus așadar să fii mai sensibil/ă săptămâna aceasta și să iei personal tot ceea ce vine din direcția celor dragi, dar mai ales a părinților.

Încearcă să fii obiectiv/ă și să vezi că nimeni nu încearcă să-ți rănească sentimentele. Poate dacă ai gândi în felul acesta, s-ar mai elibera din tensiunea de acasă.

Taur:

Luna Plină de miercuri se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că evoluția ta depinde, într-o mai mică sau mai mare măsură, de capacitatea ta de a trece peste unele evenimente mai puțin plăcute din copilărie sau experimentate în raport cu părinții.

Oricare ar fi acestea, cert este că nu merită să le lași să te afecteze atât de mult. Caută să treci peste ele cumva.

Gemeni:

Luna Plină de miercuri se perfectează în zodia nașterii tale, motiv pentru care nivelul tău de energie ar putea fluctua considerabil săptămâna aceasta. Indicat ar fi să-ți direcționezi forțele către scopuri clare și lucrative.

În caz contrar, există riscul să le disipezi și să nu realizezi nimic notabil. Dacă stresul atârnă greu pe umerii tăi zilele acestea, caută metode să te liniștești puțin.

Rac:

Miercuri și joi, Luna se plimbă prin zodia nașterii tale, fapt pentru care se prefigurează niște zile în care atitudinea ta față de cei de lângă tine va fluctua destul de mult. Dacă unii te găsesc plăcut/ă în acele zile, pentru alții ai putea fi enervant/ă.

Oricare ar fi impresia pe care le-o lași, cert este că nu ești indiferent/ă nimănui. Cu toate acestea, încearcă să nu le formezi o părere proastă.

Leu:

Luna Plină de miercuri poate avea un efect revigorant pentru viața ta socială. Ai putea da de oameni noi care-ți împărtășesc viziunile și idealurile, fie în cercurile de persoane în care te învârți deja, fie pentru că pătrunzi tu în alte anturaje.

Oricare ar fi situația, cert este că aveți multe să vă spuneți. Nu-i exclus  să contribuie la conturarea aspirațiilor tale.

Fecioara:

Vineri și sâmbătă, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să suferi fie din prea multă atenție, fie din lipsa ei. Poate dacă ai încerca să fii tu propria-ți majoretă, lucrurile ar sta cu totul altfel.

Nu întotdeauna se întâmplă ca cei din jur să-ți gâdile orgoliul atunci când ai tu nevoie. Caută să nu mai depinzi atât de mult de validarea lor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare
PAGINA URMATOARE                                                                                                                                                                         1/2

Scrie un comentariu