Horoscop 5 decembrie

Balanta Horoscop 5 decembrie 2016

La ce visezi tu in acest moment cel mai mult? La eliberare, nu-i asa? Indiferent in ce te simti tu acum blocat ca intr-o capcana sau inchis ca intr-o colivie, e momentul sa cauti o cale urgenta de iesire de aici.

Nu dai randament facand lucruri obligatorii, care iti reduc la zero libertatea de miscare si de decizie, deci aici trebuie sa faci tu cel mai mare efort. Trebuie sa te ridici pentru drepturile tale, sa-ti revendici independenta.

Ca e un job unde nu mai ai nicio satisfactie, ca e o relatie care nu te mai face fericit, trebuie sa te gandesti deja cum sa iesi din asta cat mai repede. Te vei simti alt om dupa ce vei rupe lanturile care te tineau pe loc. Viseaza cu incredere la clipa eliberarii tale: nu e departe!

Scorpion Horoscop 5 decembrie 2016

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joaca un rol important in planurile tale. Altfel lucrezi cand stii ca ai pe cine te baza la nevoie, pentru ca ai alaturi de tine persoane care chiar detin cheia la problemele care te framanta.

Nu sunt simple promisiuni in van, nici iluzia ca te vor ajuta la o adica. Ei sunt acolo concret, cu tot felul de solutii la dispozitie, pentru a te ajuta sa rezolvi ce ti-ai propus. Indiferent sub ce forma vine ajutorul acestora, te simti mult mai bine cand stii ca nu esti singur in lupta ta. Iti arati recunostinta si multumirea fata de ceea ce pot face ei pentru tine. Si tu ai facut ceva similar cu alte ocazii!

Sagetator Horoscop 5 decembrie 2016

Muncesti cu sarg, concentrat la un proiect ce necesita un consum imens de energie si de atentie. Esti constient ca numai de implicarea ta depind, la final, si rezultatele, de aceea te apleci cu interes maxim asupra celor incepute.

Esti multumit cum evolueaza, dar si mai fericit ai fi daca ai vedea ca si ceilalti direct implicati privesc la fel de serios aceasta munca. Ar fi obositor sa duci in spate tot greul. De aceea, cel mai dificil e sa atragi alaturi de tine oameni care iti seamana. Nu merita sa muncesti doar tu, dar nici sa pasezi totul altora.

Capricorn Horoscop 5 decembrie 2016

Pune suflet in ceea ce ai inceput, trage tare, implica-te cu adevarat si nu te lasa pana nu duci la indeplinire acest proiect. Nu te gandi neaparat la ceea ce vei obtine la final. Atat timp cat tu detii mijloacele de a construi acest edificiu, pune si tu umarul serios.

Nu spera nici recunostinta, nici recompense, nici aprecieri, ci fa acest lucru pentru ca vrei, pentru ca e o provocare ce iti pune la incercare calitatile. E spre binele tau, pentru satisfactia ta, nu neaparat pentru a demonstra ceva altora, deci nu pretinde ca lumea sa aplaude la final. E posibil sa n-o faca, dar important e sa fii tu multumit cu ce obtii!

Varsator Horoscop 5 decembrie 2016

Nu mai trece in revista tot ce ai pierdut sau ce nu ai reusit sa obtii de la viata, pentru ca nu golurile conteaza acum, ci lunga lista de puncte bifate din tot ce ti-ai propus sa realizezi. Ai sa vezi ca lista succeselor e mult mai lunga si mai demna de lauda decat cea a lipsurilor sau esecurilor.

Ca atare detaseaza-te de ceea ce nu ai reusit inainte si concentreaza-te asupra multelor motive de satisfactie si de mandrie. E momentul sa te rupi de o amintire neplacuta pe care o tot cari dupa tine si care nu face decat sa scoata in evidenta un fost esec, care nu mai e de multa vreme valabil. Uita si inchide capitolul!

Pesti Horoscop 5 decembrie 2016

Taci si suporta unele conditii care nu prea iti convin, la prima vedere. Nu-ti place deloc sa o faci pe umilul, cand tu ai o atitudine de lider si orgolii imense. De data aceasta vei vedea ca o pozitie inferioara, un ton scazut si putina modestie nu strica deloc.

Ai multe de castigat de pe urma unei astfel de atitudini, dupa principiul capul taiat sabia nu-l taie. Taci si suporta unele conditii defavorabile acum, pe moment. Ceea ce poti obtine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merita efortul.

Horoscop 5 decembrie 2016 oferit de acvaria.com.

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu